ZAVIST, ALI I POŠTOVANJE! Hrvati i Crnogorci jedinstveni: Vučić je juče demonstrirao vojnu nadmoć Srbije!

Autor:

Vesti

16.09.2021

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave obeležen je juče u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i svim zemljama u kojima žive Srbi.

Foto: ST/D. KADIĆ

Obeležavanje Dana srpskog jedinstva

 

Nakon obraćanja predsednika Vučića spektakularnim vatrometom je završena svečana ceremonija povodom dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Ovaj događaj izazvao je i veliku pažnju u regionu. Tako je je hrvaski portal 24sata ovom događaju posvetio veliki tekst pod nazivom "Strategija odbrane "srpskog sveta": Ovo je naoružanje koje je Vučić nabavio iz inostranstva.

Ni crnogorski mediji nisu ostali imuni na jučerašnji srpski praznik pa je u novinama "Vijesti" objavljen tekst od demonstracija vojne moći na dan zastave.

Crnogorske Vijesti jučerašnji praznik tumače kao provokaciju, ali poput kolega iz Hrvatske ne mogu, a da ne priznaju vojnu nadmoć koju je Srbija pokazala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
TnT

16.09.2021 07:02

Jačina jedne države se i ogleda u njenoj vojnoj opremljenosti. A njih neka zavist izjeda, samo neka nas niko ne dira. Srbija se saginjati nikada više neće.

djole

16.09.2021 16:04

@TnT - Citirao si nečoveka koji je posle te rečenice izgubio sve ratove koje je započeo i još nam navukao hiljade NATO aviona koji su 78 dana urnisali narod, zemlju, vodu i vazduh. Za vreme svih tih ratova i bombardovanja nije stradao ni jedan član SPS, SRS i Jula, onih koji su zarazili sa celim svetom. Nerealno je velučati vojnu nadmoć jedne male i siromašne zemlje koja je sa svih strana okružena najjačom vojnom mašinerijom na Planeti! Baš kao što je nerealno očekivati bilo kakvu zaštitu naše Srbije od Putinove Rusije ili Sieve Kine. Mi smo se nedavno, u apsolutno mirno vreme, silno namučili da transportujemo par vojnih aviona iz "bratske zemlje". Komšije nisu dozvolile prelet ruskih aviona sa vojnim teretom preko svoje teritorije. Da smo ar malo pametni umesto tog "ku*č*nja" novac bi se uložio u zdravstvene potrebe stanovništva(pogotovo najmlađih) i pomoć najsiromašnijima, umesto u gvožđuriju, vatromete i zveckanje bezmalo praznim puškama.

Mirjana Janiš

16.09.2021 08:02

Zakon donet o proslavi tek 2020. godine. Sramota. Bog je odradio. Nisu Crnogorci sa Hrvatima nego Milogorci.

Mia

16.09.2021 22:59

Vojska je snaga jedne države a naša država je najjača!