DAČIĆ PROKOMENTARISAO ŠOKANTNU IZJAVU SAŠE JANKOVIĆA: Više ne moramo da utvrđujemo, JASNO JE DA STRANCI RADE VUČIĆU O GLAVI!

Autor: Republika

Vesti

15.09.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne skupštine i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić prokomentarisao je šokantno priznanje Saše Jankovića da su mu stranci nudili da sa krticama u SNS ruši predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Skupštine Ivica Dačić prokomentarisao izjavu Saše Jankovića o Vučiću

Gostujući u Novom jutru na TV Pink, Dačić je ocenio da je važno što je takvo priznanje došlo od opozicionog političara.

- Zamislite šta se sve tu dešavalo, ovo je dokaz da se to zaista događa. To je i dokaz da Vučić radi u interesu Srbije, da vodi nezavisnu politiku, jer što bi rušili nekoga ko radi u njihovom interesu? - kazao je Dačić i dodao:

- Mi stalno govorimo da je Vučićeva politika samostalna, da je Srbija nezavisna zemlja, a onda je normalno da predstavnici velikih sila žele da vrše pritisak na predsednika koji tako vodi državu. Ovo je nešto što moramo da imamo u vidu i nema potrebe više da utvrđujemo da li je to tačno ili nije tačno - konstatovao je Dačić.

Prema njegovim rečima, bitno je da "budemo svesni da postoje takve namere".

- Ali opet, pokazalo se nešto drugo, oni u tim namerama nisu uspeli. Tu je cilj da se namerno skloni predsednik Vučić odnosno da se nađe alternativa koja bi radila više u interesu tih zemalja. Očigledno to nisu nikakve alternative, ali treba biti svestan da ovakva namera postoji - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading