ANTIFA SUTRA UDARA NA SRBIJU! Ozbiljno upozorenje Medojevića pred ceremoniju obeležavanja Dana srpskog jedinstva! "NEMOJ DA NISAM REKAO"!

Autor:

Vesti

14.09.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Brković, aktivista Stranke slobode i pravde i unuk pokojnog Jevrema Brkovića koji se za života deklarisao kao veliki protivnik Srba, svojim poslednjim potezom izazvao je bes građana Novog Sada.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nebojša Medojević upozorio Srbiju da očekuje urad Antifa

Naime, on je pred sutrašnji Dan srpskog jedinstva u Novom Sadu oskrnavio srpsku zastavu.

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević, reagovao je na ovaj Brkovićev potez.

- Ovo su tipične akcije Antife, odnosno globalne levičarske ekstremne terorističke organizacije koju finansira Džordž Soroš - rekao je on za Borbu.

Dodao je da je odlikuje urbana gerila, omalovažavnje nacija, religija, država, tradicije, porodica, zastava, patriotizma, kao i da su nasilje i sukobi sa policijom i neposlušnim Vladama metod njihovog delovanja.

Provociranje reakcija policije, tužilaštva, sudova, kako bi se radikalizovala klima u zemlji i instalirale Vlade poslušne globalnoj dubokoj državi. Zato je na Cetinju izabrana meta – pravoslavna hrišćanska Crkva, najveći neprijatelj globalne duboke države. Za očekivati je više ovakvih akcija sutra. Država, nacija, relgija, porodica su nepoželjni i mete napada. Otvorite oči. Nemojte da vam nisam na vreme rekao. Znam šta pričam - istakao je Medojević.

Oskrnavljenu srpsku zastavu pogledajte na slici ispod:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Una

14.09.2021 19:10

Svakako treba na sutrašnji dan pojačati mere opreza !

Dragan

14.09.2021 20:48

Samo neka probaju, tako je jedan probao pa se .... a ovi će dobiti ono što i zaslužuju.

Vuk07

14.09.2021 21:35

Ima li neko ko ovu budalu moze da uhapsi i ofarba . U Crveno, belo i plave boje i da ostatak farbe iz kante da. Pod prinudom da popoje da bi shvatio da je to moja i njegova Srpska zastava da treba da je ljubi a ne prefarbava. A ako mu nevalja Srbija proterati ga preko granice i neka trazi bolje.

Odgovori 31 5