VELIKI LIDERI SE PAMTE PO SVOJIM DELIMA: Vučić ispratio Merkelovu i poslao jaku poruku! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

14.09.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je Angelu Merkel na aerodromu Nikola Tesla čime je okončana zvanična poseta nemačke kancelarke Srbiji.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Vučić ispratio Merkelovu na Aerodromu Nikola Tesla

 

Vučić je tim povodom na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" poslao poruku:

- Veliki lideri se pamte po svojim delima, koji su rezultat jasne vizije i volje. Tako će se pamtiti i Vaše liderstvo @bundeskanzlerin. Srbija je Vaša druga kuća. Vidimo se uskoro! - napisao je Vučić na toj društvenoj mreži. 

 

 

Podsetimo, Merkelova nakon Beograda putuje u Tiranu.

Tokom boravka u srpskoj prestonice, nemačka kancelarka poslala je nekoliko bitnih poruka, od kojih je verovatno najbitnija ona koja se tiče Kosova i Metohije.

Neka pitanja će se rešiti na kraju procesa. Svako zna da nisu sve države članice priznale kosovsku nezavisnost. Pitanje se mora rešiti da bi sadašnje države članice EU potvrdno odgovorile o pitanju procesa pristupanja EU. Nema smisla razgovati o kraju nekog procesa pre nego što se ne reše drugi problemi - kazala je Merkel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading