TAJNA SAKOA U KOJEM JE DOŠLA ANGELA MERKEL: Evo koju poruku je nemačka kancelarka poslala bojom

Autor:

Vesti

13.09.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kodeks oblačenja i garderoba političkih moćnika nosi srkivene poruke, a nemačka kancelarka Angela Merkel je poznata po tome da veoma vodi računa o tome koju nijansu nosi u zavisnosti od prilika i države koju posećuje!

Republika

Foto: pintskrin

Aleksandar Vučić se rukuje sa Angelom Merkel

 

Danas je najvažnije bilo to da Merkel ne dođe u crnom sakou, što bi bila veoma loša poruka!

Kancelarka već go­di­na­ma una­zad bo­jom sa­koa ko­ji no­si to­kom zva­ni­č­nih po­se­ta ša­lje ra­zli­či­tu po­ru­ku. Pri­me­ra ra­di, za sa­sta­nak s ta­da­šnjim pred­sed­ni­kom SAD Ba­ra­kom Oba­mom, Me­r­ke­lo­va je no­si­la bež sa­ko, u Ja­pa­nu je bi­la u be­lom, a u Gr­č­koj u sve­tlo­ze­le­nom ble­j­ze­ru. Za ra­ni­ju po­se­tu Beo­gra­du bi­la je u sa­kou sve­tlo­c­r­ve­ne bo­je.

Foto: Tanjug/AP

Angela Merkel

 

Crnim sakoom Merkelova donosi poruku ozbiljnosti i strogoće. Kada je u plavom, to je "samo" ozbiljnost. Crvenu i žutu garderobu nosi za unutrašnje prilike u Nemačkoj.

Ljubičasta označava manje formalne sastanke, bez teških tema, a zelena ravnotežu, optimizam i smirenost.

Foto: Tanjug/AP

Nemačka kancelarka

 

Angela Merkel je u Srbiju došla u bež sakou. To znači da donosi poruku mira, tako da sa velikim optimizmom možemo da gledamo na današnju posetu Srbiji!

Angeli Merkel je na Aerodromu "Nikola Tesla" dobrodošlicu je poželeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ceremonija svečanog dočeka je planirana u 18 sati ispred Palate Srbije, uz državne i vojne počasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading