NIJE SAMO TADIĆ OPSEDNUT LIKOM I DELOM SEVERINE! Branimir Stojanović šokirao Srbe na Kosovu! HRVATSKU PEVAČICU "PRELEPIO" PREKO GRAČANICE(VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za gradonačelnika Gračanice i bivši član Srpske liste Branimir Stojanović, šokirario je sve Srbe na KiM kada je kao muzičku podlogu za svoj predizborni spot izabrao pesmu hrvatske pevačice Severine.

Republika

Foto: Facebook/Branimir Stojanović, E-Stock

Branimiru Stojanoviću ništa očigledno nije sveto

Šok je još veći za sve, ako se uzme u ozbor činjenica da video obiluje slikama Gračanice, koja se smatra kulturnim dobrom od izuzetnog značaja kako za Srbiju tako i za svet i  koja se nalazi u Ulici kneza Lazara.

 

 

Tako je Stojanović, svesno ili nesvesno, ovu svetinju doveo u tesnu veszu sa hrvatskom pevačicom, koja se u prethodnom periodu isticala i izjavama da su Srbi zločinci, ali i nimalo pohvalnim porno-snimcima.

 

Ali, bilo kako bilo, Stojanović se očigledno pridružio Borisu Tadiću koji je svojevremeno izjavljivao da se budi uz Severinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading