MILO ĐUKANOVIĆ STOJI IZA ZAVERE U CRNOJ GORI! Medojević: Tri cilja je trebalo da budu postignuta

Autor:

Vesti

12.09.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta za promene u Crnoj Gori Nebojša Medojević istakao je večeras u emisiji "Hit tvit" da je pokušaj odlaganja ustoličenja Joanikija na Cetinju imao tri politička cilja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nebojša Medojević

 

- Ova priča ima svoju pretpriču. Sve je počelo sa formiranjem nove Vlade u Crnoj Gori i sa redakcijom "Vijesti" čiji je suvlasnik milioner Soroš. Oni su napravili Vladu i ta Vlada nije uradila ono što mora, a to je da demontira bivši režim. Nisu to uradili i počela je otvorena kolaboracija vlasnika "Vijesti" sa DPS, cilj je bio da se demolira Demokratski front. 

Ovaj događaj je trebalo da predstavlja svečanost. Obaveza države je bila da sve protekne u redu. Abazović i direktor policije Sekulović su bili u jednoj vrsti zavere. Milo Đukanović stoji iza ovog skupa. Ne zna se ko je odgovorno lice, neformalna paralegalna  formacija. DPS je šest puta organizovao proteste, a da ga nisu prijavili. Prema našem zakonu morate 5 dana ranije da prijavite. Šta se desilo? Ovaj verski čin je trebalo da bude iskorićen u dve namere. Vlada nije zabranila skup koji nije po zakonu, očigledno da je bio dogovor sa bezbednosnim sektorom u Vladi da policija ne reaguje u skladu sa zakonom. 

Dan pre toga je u policijskoj akciji kod jednog učesnika skupa pronađeno je oružje. Bilo je dogovreno da se skup održi. Bio je dogovor Mila Đukanovića i dela sadašnje Vlade. Da se ustoličenje nije deslo u mnastiru to bi bila velika sramota za SPC, a to je njima i bio cilj. Da se fingira kriza u Crnoj Gori, i da je bezbednosni sitem u rukama bivšeg režima. Tri cilja su trebala da budu postignuta ovom velikom zaverom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading