PLJUNULI SAMI NA SEBE! Bruka lažnih ekologa: Iza sebe ostavili deponiju u sred Beograda (FOTO)

Autor:

Vesti

11.09.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ekolozi koji su danas u Beogradu vodili protest opozicije zamaskiran idejom ekološkog protesta, definitivno se pokazao kao sve samo ne dobar za životnu sredinu naših građana.

Republika

Foto: Republika

 

Protest je ranije najavljen kao "skup za podršku i odbranu životne sredine" kao i "ekološki ustanak", ali fotografije koje su zabeležile naše ekipe na ovom protestu dokazuju celo licemerje opozicije.

Naime, u našoj prestonici razbacano je đubre koje su ostavili "ekolozi", limenke piva, plastične flaše vode, kartonske čaše - sve to sada "krasi" ulice Beograda.

I zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je na Fejsbuk profilu objavio fotografije nereda koji su ostavili lažni ekolozi.

AKO PRIČAŠ DA TI JE EKOLOGIJA VAŽNA ZA POČETAK POKUPI SMEĆE ZA SOBOM

Posle “ekološkog protesta” danas na platou ispred Doma Narodne skupštine ostalo je toliko smeća da su bila neophodna dva kamiona Gradske čistoće. Ako se već zalažeš za čistu životnu sredinu tada bi bilo lepo da pokupiš smeće koje si ostavio. Za početak. To se kod nas u Beogradu uči u vrtićima. Ili mislite da Beograd ne treba da bude čist? Ovako su građanke i građani Beograda platili nošenje smeća koje su ostavili “ekolozi”. 

Što je mnogo mnogo je - napisao je Vesić uz priložene fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

11.09.2021 19:41

Dosli ljudi da se susretnu, popricaju, popiju koje pivo, vodu sta njih interesuje ekologija. Dokazali su svojim delima da im je ekologija deveta rupa na svirali, sad mogu da setaju i cute.