POGODILA ME JE VEST O NJENOJ SMRTI! Brnabićeva se oprostila od saradnice: Navikli smo da se stalno viđamo, a sada je nema!

Autor: Republika

Vesti

11.09.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić potresnim rečima oprostila se od Olje Ćirić, načelnice Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije.

Foto: printscreen

Ana Brnabić, premijerka Srbije

Olja Ćirić, podsetimo, preminula je u 53 godini od posledica koronavirsa, a nije bila vakcinisan. Vest o njenom odlasku objavila je i Vlada Srbije.

- Ostaće zapamćena kao veliki profesionalac, koja je svojim radom i zalaganjem dala izuzetan doprinos pravovremenom informisanju građana o svim aktivnostima Vlade Republike Srbije - navedeno je u saopštenju iz Nemanjine 11.

I premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući na TV Pink rekla je da je vest o smrti Ćirićeve jako pogodila.

- Pogodila me je mnogo vest o njenoj smrti, preminula je od koronavirusa... To je neki žal za mene, toliko je mnogo lako bilo spasiti nečiji život, ali eto. Navikli smo da je stalno viđamo, a sada je više nema - rekla je Ana Brnabić.

Kad je, pak, reč o borbi države protiv kovida 19, Brnabićeva je istakla da će se obratiti nakon sednice Kriznog štaba.

- Moj stav je da je država uradila mnogo više nego što su uradile sve države u svetu, izgradili smo tri bolnice, to je više od 2.000 kreveta. Nova kovid bolnica u Novom Sadu je bolja od one u Batajnici, najbolja moguća nega je ostvarena za naše građane - ističe premijerka Brnabić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading