SRBIJA SE NE STIDI SVOJIH ŽRTAVA: Predsednik Vučić objavio snimak o izgradnji svesrpskog svetilišta na najtužnijem mestu (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.09.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na svom Instagram nalogu povodom svesrpskog svetilišta koje će biti izgrađeno na najtužnijem mestu, u Donjoj Gradini.

Republika

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Aleksandar Vučić

- Srbija i srpski narod pamte. Srbija se ne stidi svojih žrtava. To su naši junaci i daćemo sve od sebe da njihovo junačko delo ne bude zaboravljeno - napisao je Vučić na instagramu.

- Razgovarali smo o tome kako i na koji način da osnažimo kulturu pamćenja, kako da učinimo sve da ne budu zaboravljene jasenovačke žrtve, šta je to što država može da pomogne i srpskoj crkvi, koja ima izuzetno značajnu ulogu u celom procesu. Ono što je za nas značajno - danas smo konačno postigli dogovor, i prenosim potvrdu i gospodina Dodika, da krećemo u izgradnju nečega što bi trebalo da bude svesrpsko svetilište na najtužnijem mestu u Donjoj Gradini na teritoriji Republike Srpske, da podignemo veliki memorijalni centar, ali u kojem bismo podsetili i na sve druge zločine počinjene nad našim narodom, da sećanje na sprsko ime i prezime ne bude zatrto! Srbija pamti! - objavljeno je u snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading