OBELODANJENA PRVA KANDIDATURA ZA PREDSEDNIKA: Ispucan probni balon, Đilas isturio Vuletića da izađe na megdan Vučiću!

Autor: Republika

Vesti

08.09.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika jalove srpske opozicije polako ali sigurno poprima karikaturalne obrise, pošto je tajkun Dragan Đilas isturio Vladimira Vuletića kao kandidata na budućim predsedničkim izborima koji su zakazani za april 2022. godine.

Republika

Foto: Starsport, Tanjug/M. Milivojević

Loše im se piše na izborima: Dragan Đilas i Vladimir Vuletić

Đilasova namera da na megdan Aleksandru Vučiću pošalje Vuletića obelodanjena je na tajkunskom propagandnom glasilu - portalu Direktno.

Hvalite me usta moja

U opširnom intervjuu sa Vuletićem koje je ovaj Đilasov megafon, bivši potpredsednik FK Partizan i "brat" ozloglašenog kriminalca Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, obelodanio je da će ući u predsedničku trku.

Po principu, "hvalite me usta moja", Vuletić je odluku da se kandiduje na predsedničkim izborima obrazložio tvrdeći da je u svemu bolji od aktuelnog predsednika Srbije (?!?).

Republika

Foto: printskrin

Nema konkurenciju: Aleksandar Vučić

Ja u svemu bolji od Aleksandra Vučića i izvor problema Aleksandru Vučiću, a ja ću sada reći - planiram da se kandidujem za predsednika Srbije. I ovo danas govorim kao ekskluzivu... Ja ću se kandidovati za predsednika Srbije, jer sam u svemu bolji od Aleksandra Vučića - pametniji sam od njega, mudriji, složeniji, vladam sobom, poštujem zakone, poštujem Ustav, ne gazim institucije, ne unižavam i ne uništavam svoje građane i ne mrzim Srbiju kao što je on mrzi... - hvalio je sam sebe Vuletić.

Minorna podrška

Koliko su Vuletićevi hvalospevi upućeni sami sebe nerealni, najbolje govori i činjenica da sam Vuletić i njegov pokret nisu ni uvršćeni u nijedno relevantno istraživanje javnog mnjenja u poslednje vreme, zbog minorne podrške koju ima u biračkom telu.

Podsetimo, nakon što je podneo ostavku na mesto potpredsednika FK Partizana, dan pošto je uhapšena grupa Belivuka, Vuletić je uplovio u političke vode i osnovao pokret "Crno na belo". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuk07

08.09.2021 10:28

Dali ovaj Đilas stvarno radi za opoziciju. Da Vuletica stavi na izborima za presednika drzave. Da covek ne veruje. Tesko nama da Vuletic bude presednik sve ce da nas siluje Ili da nas stavi u cevape za poznati Srpski specijalitet. Leskovacki cevapi od ljudskog mesa Nemogu sebe da zamislim da ce me koristiti za cevape jer u 70 god.meso je zilavo ali mogu u kubasice. JOS ako nas Srbe pocinju da koriste za kobasice nije potrebno vise da uzgajamo Stoku jer stoka na ovoj zemaljskoj kugili ima toliko da nema sanse da se pojede barem za jedan milenijum. Bog nek nam je napomoc.

Odgovori 18 8
Nikolina

08.09.2021 12:34

Au, kakav kandidat.

Odgovori 14 2
lala

09.09.2021 19:56

Krme debelo,i njega u aps!