ČANAK PROLUPAO ZA SVE (MILOVE) PARE! Optužio PESNIKA da je pretio mitropolitu Joanikiju i da hoće Crnu goru da PRIPOJI SRBIJI!

Autor:

Vesti

07.09.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LSV-a Nenad Čanak, koji je zajedno sa Milom Đukanović iz kafane na Cetinju uz iće i piće "protestovao" protiv ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju i otud huškao narod na crkvu i policiju, toliko je prolupao da je Srbiju optužio da hoće da pripoji Crnu Goru našoj zemlji, a kao glavnog čoveka u svemu tome označio pesnika Matiju Bećkovića!?

Republika

Foto: Tanjug/A. PAP

Nenad Čanak optužio Matiju Bećkovića da hoće Crnu Goru da pripoji Srbiji

Čanak je jutros gostujući u jutarnjem programu TV Prva otišao čak toliko daleko da je optužio Bećkovića da je pretio mitropolitu Joanikiju.

Evo, Matija Bečković napiše pismo Joanikiju da ako ne bude ustoličenja na Cetinju, može da očekuje posledice - počeo je Čanak.

- Znači, Matija Bećković hoće da Crna Gora bude u sastavu Srbije? - upitao je voditelj Filip Čukanović.

- Recimo - kazao je Čanak.

- I Matija Bećković odlučuje o tome i pita se? - insistirao je dalje Čukanović.

- Naravno da ne, i ovo što radite je nekoretno. Tražili ste ime, a ja vam dajem primer. To nije pitanje jednog čoveka, već klupčeta zmija koje žive u Beogradu, kojem ako stanete na rep i ne znate koja će vas ujesti - kazao je Čanak.

Situacija se usijala kada ga je Čukanović pitao o njegovoj izjavi da mitropolit Joanikije nije smeo sebi da dozvoli da ona onaj način bude ustoličen.

- Da li mislite da mu je bilo prijatno, kako da ne dođe, priznao bi poraz pred ljudima koji organizuju političke skupove na Cetinju, onih koji ruše Mila ili Milo sam, zavisi koga pitate - kazao je Čukanović.

- NIje to organizovao Đukanović - odmah je odgovorio Čanak.

- Dobro, to nam je jasno da zastupate njegovu stranu, i posle vam smeta što kažu da uzimate pare od Đukanovića...Ne kažem da uzimate, samo kažem... - rekao je Čuaknović.

- Mladi čoveče sad prelazite granicu dobrog ukusa - pobunio se Čanak.

- Filip, nemojte to mladi čoveče to je takođe granica dobrog ukusa- uzvratio je Čukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pera

07.09.2021 18:30

Čanak se uplašio baš

Onel

08.09.2021 10:52

Za on još uvjek gostuje po televizijama sa nacionalnom frekvencijom !?