ZNAM KAKVI ME UDARI ČEKAJU! Vučićeva dramatična objava na Instagramu: ULOŽILI SU MILIONE U MOJE SVRGAVANJE! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

06.09.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu video snimak gostovanja na TV Prva u kojem je između ostalog otkrio da je svestan kakvi ga pritisci i opasnosti očekuju..

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Nemam nameru da ponižavam Srbiju, uprkos brojnim pritiscima da me sruše i u Srbiju ponovo na vlast dovedu "lutkarsko pozorište". Znam kakvi sve udari čekaju. Vidim da su uložili stotine miliona evra za moje svrgavanje. Desetine miliona stranica odštampanih protiv mene. Hiljade portala napravljeno je i finansirano od tajkuna i spolja ne bi li se srušila vlast u Srbiji, dovelo "lutkarsko pozorište" na vlast sa ciljem da na vlasti bude neko kao 2008. kada je obezbeđeno da Srbija nema reakciju na jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova - objasnio je Vučić gostujući na TV Prva.

Deo njegovog govora sa gostovanja na toj televiziji, predsednik je ponovio i naveo da je iza njega čitav njegov narod.

- Kako god da bude, neću završiti na smetlištu istorije. Veliki projekti ostaće iza mene - rekao je Vučić.

 

Snažna Srbija je obaveza

Sa druge strane, Vučić je na profilu buducnostsrbijeav objavio patriotski snimak u kome je pozvao je sve građane da sada snažnije nego ikad "budemo ujedinjeni u ljubavi prema zemlji i uživamo u sadašnjosti koju smo doskora samo sanjali".

- Snažna i ujedinjena Srbija naša je obaveza i nasušna potreba. Samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Sve to Srbija ne može sama i potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili. Ipak, važnije od svega je naše jedinstvo i naša zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti - napisao je Vučić na Instagram stranici buducnostsrbijeav.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Hator

06.09.2021 16:35

Iako mnogi pokušavaju destablizaciju Srbije, danas smo snažna zemlja, koja ima jakog lidera, koji se svim srecm bori za nas.

Ivana

06.09.2021 19:19

Predsedniče Vučiću morate da se kandidujete opet, vreme je da nastavete svoj rad i trud. Hvala predsedniče na svemu što radite za našu državu i njene građane.

Dragan

07.09.2021 01:38

Mogu da ulože i milijarde u kampanji protiv Vučića ali opet će se narod pitati a ne ti koji finansiraju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije.

Gordana

07.09.2021 03:43

Ne treba nikada zaboraviti da su uz predsednika sve ove godine bili njegovi Srbi i da samo zajedno, kako on i sam kaze, svi snovi su dosanjani i Srbija konacno postavljena na mesto koje zasluzuje!