VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU TAJKUNIMA: Uložili stotine miliona da me sruše, ali NEĆU ZAVRŠITI na smetilištu istorije kao oni! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

05.09.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku onima koji bi želeli da ga skinu s vlasti i koji su u tu svrhu uložili stotine miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

Već mesecima se vodi kampanja protiv predsednika Srbije, što direktno protiv njega, što napadima na njegovu porodicu.

Sve to stiže iz političko-tajkunske sprege Dragana Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka, koji pod svojom kontrolom drže veliki broj medija u Srbiji i svakodnevno naređuju napade na predsednika Vučića.

- Ja sam zadovoljan onim što sam uradio. Da ponižavam Srbiju nemam nameru, da radim protiv Srbije nemam nameru da bih ostajao i opstajao na vlasti. Znam ja kakvi me sve udari čekaju, vidim da su do sada uložili stotine miliona evra za moje obaranje. Pogledajte samo koliko im koštaju sve tajkunske televizije - istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao i da sigurno neće, kao mnogi njegovi prethodnici završiti na smetištu istorije.

- Ja za Srbiju živim i briga me šta će da mi se desi, iza mene će da ostane politički testament! Kako god da završim neću završiti na smetlištu istorije! Možda fizički završim na smetlištu, ali svakako neću završiti na smetilištu istorije kao što su mnogi od mojih prethodnika završili - poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ceca

05.09.2021 12:04

Slazem se da nece biti na smetlistu istorija. Ipak je nesto uradio za ovu zemljj za razliku od ranijih!

Zeljko

05.09.2021 14:03

Prošlo je vreme tajkuna i tajkunskih političara poput Đilasa, Jeremića, Pajtića...to kod naroda Srbije više ne prolazi.

Ivana

05.09.2021 15:15

Uložili su 690 miliona evra da smene jedinog poštenog političara u Srbiji. Znači Đilas ne štedi, već vraća novac državi, vreme je da bude uhapšen i da prizna odakle mu 690 miliona evra.