LONČAR OSUDIO NAPADE NA PORODICU PREDSEDNIKA VUČIĆA: Jadno i sramno ponašanje političkih protivnika koji napadaju i decu!

Autor: Republika

Vesti

03.09.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar najoštrije je osudio napad opozicije na predsednika Vučića i njegovu porodicu.

Foto: Tanjug/T. DROBNJAK

Zlatibor Lončar osudio napade na Vučićevu porodicu

Lončar ističe da je jasno od koga potiče nalog za svakodnevnu hajku na predsednika Vučića i njegovu porodicu i da će tajkuni dobro naplatiti napade.

- Nalog je jasan - mora svaki dan da se napada predsednik i rezultati njegovog rada. Kada im se svakodnevne laži demantuju argumentima i konkretnim podacima, ništa drugo im ne preostaje nego da napadnu njegovu decu kako bi opravdali apanažu koju dobijaju za ovu vrstu besramnog posla - kaže Lončar i dodaje:

- Sramno je i jadno ponašanje ovih i ovakvih političkih protivnika Aleksandra Vučića čija se politička mantra svodi na izmišljene afere, lažne podatke i kukavičje napade na decu predsednika države. Navikli smo da oni ništa bolje ne mogu da ponude građanima Srbije osim svog besčašća, dvoličja i licemerstva, ali uvek nas zapanji tolika spremnost tajkunskih jurišnika da se obruše na bilo koga ko nosi prezime Vučić.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić i sin Danilo su često meta napada

- Sigurni smo da će i ovaj poslednji napad u nizu dobro naplatiti od svojih inostranih nalogodavaca, jer su za to jedino sposobni i ništa drugo ih i ne zanima - zaključio je Lončar.

Podsetimo, portal pod patronatom lopova Dragana Đilasa, kao i njegove pulenke Marinike Tepić, Direktno.rs ponovo je napao sina predsednika Aleksandra Vučića, Danila i to samo zato što je kuvao hranu za dobrotvornu večeru u Italiji. Više o ovome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading