MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ KONAČNO OTKRILA KO JOJ RADI O GLAVI! Javno objavila i sliku! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.08.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović poznata je kao žena od stila, koja su u javnosti nigde ne pojavljuje dok se tip-top ne sredi.

Foto: Tanjug/Z. PETROVIĆ

Zorana Mihajlović pokazala frizerku

Mihajlovićeva  nikada nije krila da voli modu, da izuzetno vodi računa o izgledu, a o njenim skupocenim torbama, nakitu, garderobi i aksesoaru mediji su uveliko pisali.

Ona je na svom Instagram profilu pokazala i sliku iz frizerskog salona sa ženom koja joj "godinama radi o glavi", a ujedno otkrila i kako započinje dan.

- Moja draga frizerka Nevena se godinama brine o mojoj kosi. Ona i ja vam, od ranog jutra, želimo uspešnu radnu nedelju ☀️☀️☀️ Pred nama je još puno radnih zadataka, zato - radimo i stvarajmo! 💪 - napisala je ministarka rudarstva i energetike.

 

 

Ministarka je više puta naglašavala da ustaje svako jutro u 4,30, a da odmah posle ispijanja prve jutarnje kafe, komplet se sređuje i tačno u 7 časova stiže na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ilija

30.08.2021 19:52

Lopata ostaje lopata, ma šta radila !