LAĐEVIĆ NA TV PINK RASKRINKAO TAJKUNSKU PROPAGANDNU MAŠINERIJU: Prešli su sve granice, Vučića napadaju jer neće da bude marioneta!

Autor: Republika

Vesti

27.08.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević prokomentarisao je gostujući na TV Pink propagandnu mašineriju tajkunskih medija i pretnje i kletve upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: printscren

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa

Kao što je Republika već pisala, šefu države na društvenoj mreži Tviter od strane sledbenika Dragana Đilasa upućene su najmonstruoznije pretnje u kojima se predsednikovoj deci prizivaju teške bolesti.

Prešli granicu

Gostujući u Novom jutru, Lađević je konstatovao da napadi na predsednika, njegovu porodicu i decu nisu ništa novo.

- Međutim, ti mediji i portali, koji hoće da se predstave kao nezavisni i profesionalni, prešli su sve granice - rekao je Lađević.

On je podvukao da im Vučić smeta jer ne pristaje da bude marioneta.

- Ima tu svega. U napadima na predsednika ima delova opozicije, mafije i stranih ambasada - ističe glavni urednik Srpskog telegrafa.

Republika

Foto: printscren

Voditelji u studiju TV Pink Svetlana Grubor i Predrag Sarapa

Obrazlažući tezu o licemerju predstavnika opozicije i medija pod njihovom kontrolom, Lađević je ukazao da se sve vrti oko interesa.

- Imate Dragana Đilasa, koji nije napadao vlast i Vučića dok je bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije. Čim je izgubio funkciju, krenuli su napadi. Isto tako i Vuk Jeremić. Dok je tražio Vučićevu podršku za kandidaturu za generalnog sekretara UN, tada mu Vučić nije smetao - objasnio je Lađević. 

Nervoza tajkunskih medija

Kada je reč o pisanju Srpskog telegrafa o finansiranju takozvanih nezavisnih medija, o čemu je u specijalnom dodatku Srpski telegraf nedavno pisao, Lađević kaže da je dirnuto u osinje gnezdo.

- Vidim, svi ti navodno nezavisni su se mnogo uznemirili. A mi smo samo taksativno naveli ko, koliko i od koga dobija novca da laju i kevću - ističe Lađević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

27.08.2021 08:13

Ne mogu predsednika Vučića da pobede ni po radu, ni na izborima, ni lažima koje plasiraju svakodnevno pa su uzeli najnižim metodama da mu vređaju decu. Ničim izazvani diraju ono što je najsvetije za jednog roditelja.

Ivana

27.08.2021 19:23

Vučić je jedini koji se bori za budućnost naše države.