ĐUKANOVIĆ OTKRIO PRAVI CILJ AFERE JOVANJICA: U celoj priči učestvovao je neko iz MUP i pravosuđa! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

26.08.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Srpske napredne stranke i advokat Predraga Koluvije Vladimir Đukanović oglasio se povodom intervjua advokata Borivoja Borovića u kome su iznete tvrdnje da je nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najzaslužniji rešavanje afere "Jovanjica".

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Advokat i član SNS Vladimir Đukanović

U video poruci koju je objavio na Instagramu, već na samom početku obraćanja, advokat Đukanović je konstatovao da Borović, kao i njegov kolega advokat i funkcioner Narodne stranke Vladimir Gajić, mešaju u ovaj slučaj iako sa njim nemaju ama baš nikakve veze. 

- Čitajući Borovićev intervju u kom on ističe da je Nebojša Stefanović glavni za rešavanje ove afere, jasno mi je zašto moj klijent Predrag Koluvija ne može nikako da izađe iz pritvora već dve godine, a podsetiću vas da je pritvor mera da se samo obezbedi prisustvo. Ovde su sve optužnice podignute, ne jedna, već dve - kaže Vladimir Đukanović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

I dalje je u pritvoru: Predrag Koluvija

 

Osvrćući se na aferu "Jovanjica", Đukanović ističe da je u svemu učestvovao neko iz MUP i iz srpskog pravosuđa.

- Došlo je vreme da se progovori o lažima vezanim za aferu "Jovanjica" i ko je kreirao ovu skandaloznu aferu. Koliko sutra planiram ozbiljan lajv striming da snimim vezan za ovu temu. Suština svega je bila kriminalizacija Aleksandra Vučića i nasilno svrgavanje sa vlasti - rekao je Vladimir Đukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

26.08.2021 18:43

Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite za našu državu i njene građane. Srbija je na pravom putu razvoja. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.