NOVINARKA RTS VRATILA BODROŽIĆA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: A šta da je Tviter stavio NUNS-u etiketu da sarađuje sa DS?! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

26.08.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka tehnološkog gigaganta Tvitera da pojedine srpske medije uključujući i Srpski telegraf etiketira kao one "medije koji sarađuju sa Vladom Srbije" i dalje trese srpsku političko-medijsku scenu.

Foto: printscreen

Novinarka RTS ukazala na licemerje Bodrožića

Koliko je odluka Tvitera licemerna, Srpski telegraf i Republika već su u više navrata pisali, a sada su isplivali i novi dokazi u prilog toj tezi.

Naime, prilikom gostovanja Željka Bodrožića, predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) u čijoj biografiji je značajna stavka i to da je promenio čak pet političkih partija (i time dramatično ugrozio rekord Marinike Tepić), novinarka javnog servisa podsetila je na vezu između Demokratske stranke i NUNS.

- Zamislite da je 2018. Tviter stavio na nalogu NUNS-a da sarađuje sa Demokratskom strankom zbog pozajmice prema NUNS-ovom Medija centru! - rekla je između ostalog novinarka vraćajući tako Bodrožića na "fabrička podešavanja" i još jednom ukazavši na licemerje Tvitera.

 

 

Podsetimo, Srpski telegraf je nedavno objavio dodatak o finansiranju medija u Srbiji koji su izbegli Tviter žigosanje.

Kako smo utvrdili na osnovu javnog dostupnih informacija, mediji i vodeće NVO organizacije mahom se finansiraju iz inostranstva.

Nakon toga, krenula je opšta hajka i haranga na Srpski telegraf i Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading