ĐILAS GAZI, NA BOGA NE MISLI! Na pokojnom Lanetu Gutoviću zarađuje jeftine političke poene!

Autor: Republika

Vesti

25.08.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se povodom smrti glumca Milana Laneta Gutovića, koji je preminuo danas u 76. godini. Tajkun Đilas iskoristio je i ovaj tragičan događaj kako bi skupio jeftine političke poene.

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Dragan Đilas bi i na mrtvom čoveku da zaradi neki politički poen

Naime, Dragan Đilas objavio je sramnu poruku na svom Tviter nalogu u kojoj je kroz izjavljivanje saučešća glumčevoj porodici iskoristio prilliku da na perfidan način sroza vlast. 

Tajkun Đilas ne gubi vreme ni kada su ovako tragične situacije u pitanju, pa tako na svaki mogući način pokušava da ponizi državu Srbiju i predsednika Vučića.

Čak ni u ogromnoj tuzi koja je zadesila Srbiju odlaskom velikog glumca Milana Laneta Gutovića, tajkun ne može da se kontroliše, pa nažalost ni jedno saučešće ne može da napiše ljudski. Svaki politički poen bitan je Đilasu.

Foto: printskrin

Sraman Tvit Dragana Đilasa

- Otišao je Milan Lane Gutović Veliki čovek, Veliki glumac, Veliki borac za slobodu, koju na žalost nije dočekao. Iskreno saučešće porodici  - naveo je Dragan Đilas u ovoj sramnoj objavi.

Narod Srbije navikao je na kojekave ispade Dragana Đilasa i njegovih sledbenika, kao i na njihove prljave igre, ali ipak očekivalo bi se da bar u najtežim trenucima ne bude pohlepan i željan pažnje. 

Ovim potezom Đilas je pokazao da nema ni morala, ni stida ni osećaja ni ničega što ga može okarakterisati kao pre svega ljudsko biće.

Prljave igre i laži, kao i pohlepa za jeftinim političkim poenima glavne su osobine tajkuna Đilasa.

Podsetimo, glumac Milan Lane Gutović preminuo je danas u 76. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Zeljko

25.08.2021 20:56

Đilas gazi i preko mrtvih samo da bi ocrnio sadašnju vlast i da bi sakupio političke poene, jadno.

Odgovori 25 17
Tamara

25.08.2021 21:01

Djilas je dzukela, i na pokojnicima pokusava da kupi poene.

Odgovori 24 17
Nikola Radonjic

26.08.2021 13:58

@Tamara - Treba vas da je sramota pa da se st Arno zapitate jel je Lane stvarno imao slobodu.po svemu sudeci njegova uloga u svim filmovima I predstavama je manje bitna od rijalitija koje gledaju botovi

milos

25.08.2021 22:33

Sram te bilo Djilase! Zar da korsitis politiku i u ovakvim teskim tranucima, treba da se stidis!

Odgovori 12 2