VULIN SE SASTAO SA ŠUGAJEVIM: Nastavak saradnje Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.08.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u parku Patriot kod Moskve sa direktorom Federalne službe za vojno-tehničku saradnju generalom armije Dmitrijem Šugajevim.

Republika

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin se sastao sa Dmitrijem Šugajevim

Aleksandar Vulin sastao se u parku Patriot kod Moskve sa Dmitrijem Šugajevim sa kojim je razgovarao o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti bezbednosti.

Ministar Vulin i general armije Šugajev naglasili su strateško partnerstvo između dve države, koje gaje tradicionalne prijateljske i bratske odnose koji su okrenuti ka budućnosti, a posebno su istakli međusobno poštovanje koje jedan prema drugom gaje predsednici Republike Srbije i Ruske Federacije Aleksandar Vučić i Vladimir Putin.

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin i Dmitrij Šugajev razgovarali su o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti bezbednosti

Ruska Federacija, kako je istakao general armije Šugajev, naročito poštuje politiku samostalnosti i nezavisnosti koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

General armije Šugajev se zahvalio ministru Vulinu na dosadašnjoj saradnji i projektima čija je realizacija u toku, a koji su započeti u vreme kada je on bio ministar odbrane Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading