OSNIVAČI PORTALA KRIK SU ŠPIJUNI! Ruske vlasti raskrinkale Dojčinovića i njegovu svitu!

Autor: Republika

Vesti

21.08.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske vlasti optužile su osnivače portala Krik da su špijuni.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Stedan Dojčinović je ponosan što je proglašen za špijuna

Osnivači portala Krik.rs i OCCRP.org su špijuni, poručuje vlast u Rusiji! Oni su optuženi da rade kao strani agenti i da tako rade u svoju korist, a na štetu države.

Organizacija koja se navodno bori protiv organizovanog kriminala i korupcije, upravo se bavi tim protiv čega se "bori", što je u više navrata dokazano.

Urednik portala Krik Stevan Dojčinović, koji je preko svog portala plasirao izjave Velje Nevolje, istakao je da se ponosi što je u Rusiji označen kao špijun.

- Biti označen kao "strani agent" u Rusiji za mene predstavlja čast. Podrška kolegama - napisao je Dojčinović na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ZAvram

21.08.2021 20:44

Жва.авко одрв.атни! Како сеје, тако ће и пожњети! За почетак, има ли овај .ад огледало?

Odgovori 16 2
srbo

22.08.2021 10:01

Šešelja za ministra pravosuđa,pa da se onda ismejava

Митрофан Фустић Морија

22.08.2021 10:27

Подржавамо вишегодишњи оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене и напредне интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских непријатеља: правних и физичких лица, новинара, полицијских службеника, дудлија, јавних тужилаца, апсанџија, јавних бележника, јавних извршитеља, књиговођа, писаца, певачица, глумаца, образовних, медицинских, културних, спортских радника, апотекара, архитеката, политичара, државника, удружења, секти, амбасада, држава, политичких странака, несрпских Срба и антисрпских несрба, домаћих плаћеника и страних издајника.