RADNIČKI DORUČAK! Predsednik Vučić pokazao da je čovek iz naroda, JEO SA HAUBE!

Autor: Republika

Vesti

21.08.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar Tomislav Momirović i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, doručkovali su jutros sa haube automobila.

Republika

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić, Momirović i Drobnjak doručkuju sa haube automobila

Delegacija predvođena predsednikom Srbije obišla je radove na rehabilitaciji deonice Golubac - Donji Milanovac, dužine 55,5 kilomentara.

Vučić je zajedno sa ministrom Tomislavom Momirovićem i direktorom puteva Srbije napravio pauzu za doručak i to uradio onako kako čine radnici svaki dan.

Oni su doručkovali sa haube automobila.

- Najbolji doručak. Pola kile hleba za svakoga, majonez, mortadela i paradajz. Spremni za obilazak novih gradilišta na Istoku Srbije - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kasija

21.08.2021 14:43

Tako i treba, sviđa mi se što se predsednik nije ustručavao da jede na haubi, to je pravi primer kako treba da se ponaša predsednik

Ivana

21.08.2021 19:22

Sreća je u malim stvarima, ovo je baš jako lepa sreća za sve radnike i Vučić je zajedno sa njima. Niko nikada neće ekonomski ojačati našu državu. Srbija se cela razvija i gradi.