BOMBA NA SRPSKOJ POLITIČKOJ SCENI: Marinika Tepić pohvalila Vučića i SNS (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

20.08.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica lidera tajkunske opozicije Dragana Đilasa Marinika Tepić, verovali ili ne, pohvalno je govorila o reformama koje je preduzela srpska vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom.

Foto: ptrntscrin

Marinika Tepić u Skupštini, dok je bila poslanica LSV 

Ma koliko da deluje nerealno, s obzirom na to da Tepićeva danas ne propušta priliku da napadne vlast u Srbiji na svakom mestu i u svakoj prilici, ona je 2016. godine pohvalno govorila o procesu evrointegracija.

Dokaz za to je i video snimak njenog izlaganja u Skupštini Srbije u kome Tepićeva, tada na funkciji predsednice skupštinskog odbora za evropske integracije ispred partije Nenada Čanka čiji je tada bila član, na sva usta hvali aktuelnu vladu Srbije i njen pristup evropskim integracijama.

- Kao predsednica resornog odbora zaista se više ne bih usuđivala da licitiram sa brojem poglavlja. Svako poglavlje koje se otvori je značajno, jer ono što rešimo nisu problemi, nego naši domaći zadaci. U tom smislu, drago mi je da je velika većina, kako opozicije tako i pozicije, neupitno opredeljena za aktvinosti i promene koje su vezane za evrointegracije - navela je tada Tepićeva i pružila nedvosmislenu poruku podrške tadašnjem kabinetu u Nemanjinoj 11.

 

 

 

U istom govoru Tepićeva je pohvalila i eskpoze predsednika Srbije u kome je kao prva tačka definisano da je Srbija na putu u Evropsku uniju.

Međutim, nedugo potom Tepićeva je smenjena sa funkcije u srpskom parlamentu, a onda je krenuo krug preletanja i menjanja političkih stranaka od LSV preko Saše Jankovića da bi se danas uhlebila u žutom preduzeću Dragana Đilasa.

Imajući sve navedeno u vidu, jasno je da Tepićevoj principi u politici ne igraju nikakvu bitnu ulogu i da će ona menjati stavove kako vetar duva samo ako postoji mogućnost da od toga politički profitira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Željko

20.08.2021 08:26

Marinika Tepić nekad hvali, nekad kudi, kako joj zatreba u dnevnopolitičke svrhe. Ne može se od preletačice očekivati da bude dosledna.

Lea

20.08.2021 08:35

Ahaha, polako, svega ćemo se mi nagledati...

Tara

20.08.2021 08:46

Nešto joj treba. :D

Marica

20.08.2021 09:26

Sad joj sef Djilas zabranjuje da pohvali bilo sta sta ime veze sa SNS. Pa iako je dobro za gradjane.