GORI U VODI, UTAPA SE U PLAMENU! Dijana Hrkalović objavila misterioznu poruku na Instagramu, usijali se komentari!

Autor: Republika

Vesti

18.08.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović nastavlja sa praksom objavljivanja selfija na Instagramu.

Foto: instagram.com/dijanahrkalovic

Dijana Hrkalović objavila misterioznu poruku na Instagramu

Kao i neki raniji postovi bivše državne funkcionerke i poslednji post objavljen na ovoj društvenoj mreži sadrži citat pisca Čarsla Bukovskog.

- Gori u vatri, utapa se u plamenu. Bukovski - napisala je Hrkalovićeva, što je izazvalo brojne komentare.

Najmoćnija žena koju sam videla do sad - stoji u jednom od komentara.

Među komentarima na Instagramu ističe se i onaj u kome se Hrkalovićeva označava kao "šefica".

 

 

- Šefica ima taj stav da joj pola dunjaluka zavidi... Što je više kude ona sve bolja i bolja nek ga pu*e ljubomorne duše - navodi jedan od komentatora.

Podsetimo, ime Dijane Hrkalović u medijima je počelo da se pominje nakon što je buknula afera "Prisliškivanje" čija je meta bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u kojoj je Hrkalovićevoj pripisana centralna uloga.

Takođe, Hrkalovićeva se pominje i u vezi sa hapšenjem kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, pošto je ona označena kao neko ko je u MUP obezbeđivao logističku podršku i zaštitu kriminalnom gangu.

Kako je Republika već pisala, stručnjaci smatraju da se iza naizgled bezazlenih citata koje Hrkalovićeva objavljuje na društvenim mrežama, zapravo kriju poruku upućene kriminalcima.

- Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima - naveo je svojevremeno kriminolog Božidar Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading