ĐORĐE VUKADINOVIĆ PORUČIO ĐILASU: Ne može Marinika biti vođa opozicije, ona je kandidat stranih ambasada! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.08.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Vukadinović, urednik "Nove političke misli", poručio je Draganu Đilasu da Marinika Tepić ne može biti nikakav vođa opozicije.

Republika

Foto: Tanjug/D. GOLL

Đorđe Vukadinović

Vukadinović je istakao da, ideja da Marinika bude lider opozicije nije realna.

- Pokušaj jednog dela javnosti, jednog dela medija, da kažem jednog dela Ambasada, da od gospođe Tepić naprave lice oko kojeg će se cela opozicija ujediniti mislim da nije realna. Ja iskteno mislim da to nije dobro, gospođa Tepić ne može da bude moj lider ni u kakvom smislu, i ne samo meni već bilo kome. Ali u jednom širokom frontu, mislim da ima jedan deo tu za nju, ali da bude neki faktor oko kojeg će se okupiti opozicija, mislim da od toga nema ništa - rekao je Vukadinović i dodao:

- Ne možemo tražiti dlaku u jajetu, ali moramo da pravimo široke saveze, ali kažem, očekivati da se svo šarenilo i poelizam opozicije scene u Srbiji na neki način redukuje i svede na gospođu Tepić kao nekog ko treba da povede, ponavljam od toga nema ništa, a pogotovo sebe onda ne bih video u toj priči.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading