ĐILAS POBESNEO, NJEGOVI MEDIJI ODMAH REAGOVALI: Je l' dobro Vučićevo vino?

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Direktno objavio je tekst pod naslovom "Boško, Saša, Milice, je l' dobro Vučićevo vino?" i tako ispunio naredbu svog gazde Dragana Đilasa kom očigledno ide para na uši zbog sastanka predsednika Vučića i dela opozicije.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Dragan Đilas koji je pokrao svoju državu i kog zanimaju samo pare na godišnjicu Oluje odlučio je da udara nisko i ismeva Radulovića, Boška i Milicu. 

I dok se Republika Srpska suočava sa najvećim pritiscima, Đilas iz svoje fotelje proziva i širi ironiju prema delu opozicije koji se sastao danas sa predsednikom Vučićem.

Portal Direktno kojim komanduje tajkun objavio je ironičan tekst o susretu Vučića i predstavnika dela opozicije pokazujući time da njihovom gazdi nije dobro od nervoze.

Foto: printskrin

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Julija

04.08.2021 17:54

Od Djilasa drugo nista ne moze ocekivati. Uvek spreman za provokaciju.

Nevena

05.08.2021 07:21

Đilas se uvek borio za sebe i da on uzme koliko mu je potrebno Srpski narod ga nikada nije zanimo njih je samo lagao i obecavao a nista nije radio!