PALO RIBANJE - VUČIĆ PRESLIŠAO STEFANOVIĆA! Predsednik otkrio šta mu je ministar odgovorio NA KLJUČNO PITANJE!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da se pre dva dana čuo sa ministrom Nebojšom Stefanovićem i da je sa njim razgovarao o spornoj izjavi da je FBI učestvovao u istrazi u slučaju Belivuk.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, J. Mamula

Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić

 

Ministar odbrane, koji je prethodno vodio resor unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je prethodno govorio o tome kako je FBI pomoga Srbiji u istrazi protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

Stefanović je tako uhvaćen u laži, o čemu su Srpski telegraf i Republika prvi pisali, pošto je sa nekoliko strana stigao demanti o umešanosti FBI u istragu protiv Belivuka.

I predsednik Vučić je govorio da FBI nije imao nikakve veze sa istragom protiv monstruoznog klana koji je predvodio Velja Nevolja, a sada je otkrio i da je razgovarao sa Stefanovićem na tu temu.

- Čuo sam se sa Nebojšom pre dva dana i pitao sam ga kakvu je to ulogu imao FBI u slučaju Belivuk. On mi je rekao "Pa ja nisam ni rekao da je imao u slučaju Belivuk", nego je mislio valjda uopšteno. Ja vam sada govorim šta je meni rekao, pošto u slučaju Belivuk FBI nije imao nikakvu ulogu, već su sve uradili MUP i BIA. Naknadno pri otvaranju telefona, prvo su MUP i Bia otvorili i prve fotografije koje su pokazane, to su bile naše fotografije, sve smo sami uradili, a kasnije smo imali podršku sestrinskih evropskih službi - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja posle obilaska radova na novom Kliničkom centru srbije u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading