MALOVIĆ: Nebojša Zelenović konačno priznao da je na strani mafije!

Autor: Republika

Vesti

25.07.2021

12:37

Povodom sramnih izjava Nebojše Zelenović o navodnoj umešanosti Veljka Belivuka u izborni proces u Šapcu dovoljno je reci samo to da je Nebojša Zelenović nastavio svoj mafijaški staž u srpskoj mafijaškoj hobotnici.Od 2014 do 2020 je bio član mafijaške organizacije Dušana Petrovića a pošto je ponestalo novca iz gradske kase kao i sponzora,sada se bez oklevanja stavio na raspolaganje svojim mentorima sa zapada kao i kriminalnim organizacijama sa teritorije Srbije - izjavio je Branislav Malović koordinator SNS za Mačvanski okrug.

Privatna arhiva
Branislav Malović

Malo ko će poverovati u reči ovog političkog gubitnika kome su svi krivi za izgubljene izbore sem njega samoga.

- Kako je moguće Zelenoviću da niko do danas nije video Veljka Belivuka u Šapcu i kako da niko od tvojih saradnika ili sugradjana nije to zabeležio bar jednom fotografijom pa da ti se i poveruje. Zašto o tome nisi pričao dok je Belivuk bio na slobodi ili dok je su trajali izbori u Šapcu ?…Sada si smogao snage da izmišljaš jer je to direktiva onih koji žele obracun sa Aleksandrom Vucicem i Srpskom naprednom strankom. Zašto niste objavili nijednu sliku sa birackih mesta tog istog Belivuka ili Milana Ostojića za svo vreme izbornih radnji???…Zato sto ne postoje Zelenovicu ali ti moraš da lazes danas kao sto si morao nekada po nalozima Dušana Petrovica i pokusavas da se kao dokazani izdajnik dodvoris opozicionim medijima kao i Draganu Đilasu koji te prezire do koske. Poslužiće im ovo tvoje  ulizivanje na dan dva ali njihov prezir prema tebi je večan.

- Ti si običan strani plaćenik, kukavica i poltron stavljen u sluzbu mafije. Plaćenik si jer ne kriješ kako instrukcije dobijaš od stranih ambasada i to isključivo onih koje rade protiv interesa Srbije, kukavica jer si to pokazao bezbroj puta do sada i na kraju poltron jer te takvim napravio Dusan Petrovic.”Sto se grbo rodi vreme ne ispravi” kaže jedna stara narodna izreka.Izdao si i svoje dojučerašnje saborce kao i “Sporazum sa narodom”. Izdao si sve Zelenoviću jer je kod tebe sve na prodaju pa i ti sam.A koliko vredis pokazase biraci ne tako davno u gradu koji si nazivao bastionom demokratije.

- Biće da ekologija kojom si iznenada počeo da se baviš nije toliko profitabilna koliko je saradnja sa mafijom. Samo ne zaboravi da se tek na kraju svode računi Zelenoviću a mafija uvek ispostavi racun -zaključio je na kraju Malović.

Komentari (0)

Loading