Vučević: Krajnje vreme da se stane na put javnom pozivanju na likvidaciju predsednika i kreiranju atmosfere linča!

Autor: Republika

Vesti

13.07.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Мilos Vučević, potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada, reagovao je povodom pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Miloš Vučević

- Dokle će ludaci da prete smrću predsedniku, a tužilaštvo da ćuti? Užasnut sam poslednjim u nizu brutalnih pretnji našem predsedniku Aleksandru Vučiću, i najoštrije ih osuđujem! Kakvo god da đubre od novine štampa taj Milovan Brikić, ni on ni bilo ko drugi nema pravo da sa naslovne strane preti "pucnjem" i tako šalje poziv drugim psihopatama da se late oružja i udare na državu!! To nije novinarska sloboda, već najodvratniji govor mržnje, pretnja smrću i otvoreni poziv na ubistvo našeg predsednika i državni udar. Zato apelujem na sve nadležne državne organe da pod hitno reaguju na ove pretnje, da pronađu i kazne autore i nalogodavce tog krivičnog dela. Ni ovaj, kao ni svaki prethodni pokušaj zastrašivanja neće zaustaviti našeg predsednika Aleksandra Vučića u hrabroj borbi za još bolju Srbiju, moderno uređenu i uspešnu drzavu, ali je krajnje vreme da se stane na put javnom pozivanju na likvidaciju predsednika i kreiranju atmosfere linča od strane pojedinih psihopata - naveo je Vučević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jovanka

13.07.2021 07:41

I ovome treba doci kraj i svako ko je to radi treba odgovarati!

Jelka

13.07.2021 09:12

Надлежне службе треба да раде на томе.

Nina

13.07.2021 09:26

Наравно да је крајње време. Не знам шта се до сад чекало.

Anja

13.07.2021 09:54

Svako ko se usudi da na bilo koji nacin naskodi predsedniku i utice na to da mu se nanese zlo, mora krivicno da odgovara