DA LI JE "PETNICA" ISKONSTRUISANA DA BI SE ZATAŠKALO ONO ŠTO JE PALMA NAVODNO RADIO U JAGODINI!? Marković odgovorio na optužbe!

Autor: Republika

Vesti

27.06.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma večeras je rekao da nije tačno da je afera "Petnica" iskonstruisani da bi se zataškalo ono što je on, prema optužbama Dragana Đilasa i Marinike Tepić, radio maloletnicama u Jagodini.

RepublikaFoto: printskrin

- Optužbe protiv mene nema, osim laži koje je iznela Marinika Tepić. Ja sam se sam prijavio. Saslušan je 31 svedok i sve su to ljudi koji su u mom okruženju. Ona traži neki poseban status. Zašto nisu podneli krivičnu prijavu? Zato što zbog lažne krivične prijave će da odgovaraju - rekao je Palma u Hit Tvitu i dodao:

- Ovo sa mnom nema veze, ja očekujem da Tužilaštvo sada pozove Mariniku, a u međuvremenu, sve sam ih tužio. Kada je u pitanju Dragan Đilas, zašto nije uhapšen Dragan Đilas kada je pretukao ženu? Ko njega štiti? Ta žena se gore provela nego ona na Adi Ciganliji. Za mene je silovanje, zavođenje maloletnica, zločin kao genocid. Tužilaštvo i naši organi moraju da ubrzaju postupak - priča Palma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading