I JA SAM VIKAO "VUČIĆU PEDERU"! Pajtić došao sa transparentom i skandira, PRIDRUŽIO SAM SE I JA!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na to što se na to što su pojedinci krenuli sa uvredama prethodnih dana.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić, Dragan Kujundžić
Bojan Pajtić i Aleksandar Vučić

Tokom konferencije na kojoj je predsednik Vučić govorio o mnogim bitnim stvarima za našu zemlju, jedno od pitanja bilo je i ono o uvredama na njegov račun i famoznog skandiranja "Vučiću pederu".

- Ja nemam problem sa bilo kojom parolom, to je demokratski način političke borbe. Ja sam se tome smejao još 2014. godine, sećam se da je počela kampanja da sam gotov i takve stvari. Pa je Bojan Pajtić bio na čelu te kolone, valjdao je on bio tada predsednik Demokratske stranke, ko će to više pohvata, oni to menjaju svaka tri meseca. Ispred njega je bio veliki transparent na kojem je pisalo "Vučiću pederu". I ide Pajtić iza transparenta, dolazi do Vlade i viče "Vučiću pederu". Ja gledam, čudom se čudim. I šta čovek na to da uradi. Ništa, izađem i ja i vičem isto. Izašao sam na prozor i vikao isto što i oni - istakao je predsednik Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedim

05.06.2021 09:37

Pajtić nije našao za shodno da nam objasni gde je otišlo37 miliona eura?Zašto vređati i ponižavati čoveka koji svom narodu želi najbolje.S druge strane pogledajte samo je Vučić pozvao narod izBIH da dođe u Srbiju i po želji se vakciniše i to BESPLATNO i bez obzira na ime i prezime!Pa to niko živi u okruženju ne radi i ovo je iskrena i tradicionalna Srpska gostoljubivost pomažemo u dobu i zlu.