BILI SU SPOSOBNI TO DA URADE! Jedan je profesionalni snajperista, drugi je bio na ratištu: Srpski ministar upozorava na pretnje Aleksandru Vučiću!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

09:33

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da istražni organi imaju "puno novih saznanja" o kriminalnom klanu Veljka Belivuka i o osobama koje se vode kao nestale a za koje se sumnja da su njihove žrtve.

ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Vučić

Vulin je za televiziju Pink kazao da o tome ne može više da govori radi interesa istrage i zbog porodica nestalih.

- Moraćemo da sačekamo početak suđenja… Kad počne suđenje videće se kakvi su to monstrumi - rekao je Vulin.

On je naveo da će istorija pokazati da li su oni hteli da ubiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Bili su sposobni da to urade. Jedan od uhapšenih je profesionalni snajperista, drugi je imao bogato ratno iskustvo… - naveo je ministar.

Prema njegovim rečima, taj klan je raspolagao sa neverovatnim sumama novca, što se procenjuje „na bar milijardu evra godišnje“.

- Zamislite kad neko ima tu sumu novca šta on može da uradi? Može bilo šta da uradi i da dovede plaćenog ubicu s drugog kraja sveta - rekao je Vulin.

 

 

Komentari (11)

Loading
Marija

28.05.2021 10:13

Strasno je za sta se ljudi osposobljavaju. Nadamo se da je predsednikove bezbednost dobro obezbedjena

Ena

28.05.2021 11:07

Ako se sve to dokaze na sudu kao istina, i da su se spremali za Vucivecu likvidaciju, onda ce im slediti velike kazne zatvora.

Teodora

28.05.2021 11:54

Verujem da predsednika dobro cuvaju i da je obezbedjenje na visokom nivou.

Sonja

28.05.2021 12:10

Ko zna za sta su sve oni bili sposobni i to i uradili. Srbija ce sve to da kazni, za svaki zlocin, to ne sme proci tek tako, za svaki potez treba da odgovaraju. Porodice nastradalih zasluzuju da ovi monstrumi budu kaznjeni.