(VIDEO) "MAJ JE MESEC USPEHA"! Predsednik Vučić se obratio naciji i saopštio lepe vesti!

Autor: Republika

Vesti

03.05.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagram profila i istakao da je maj mesec u kom će na najbolji način moći da se vide rezultati uspeha naše zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

- Poštovani građani, maj je mesec u kojem ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada ali i rezultate uspeha srpske države. Već 6. maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći i podrške svim našim penzionerima – zaslužili su. Dan kasnije, korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija. Već 10. idemo na isplatu 50 odsto minimalca našim preduzetnicima. 12. krećemo sa isplatom svim ostalim građanima koji su se prijavili. Već 20. krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalonosti na KiM koji su se prijavili i, razume se, 200 evra za nezaposlene na KiM. Odmah posle toga idemo sa 600 evra za naše auto-prevoznike. Sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu – poručio je Vučić.

Predsednik je zatim pozvao građane da se vakcinišu protiv koronavirusa.

- Istovremeno, hoću da vas pozovem da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom, da je pobedimo – onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate - podvukao je Vučić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
lak

03.05.2021 10:13

Maj mesec je mesec u kojem ce se vid moc Srbije.

Suncica

03.05.2021 10:19

Ovo je pre svega rezultat uspesne i odgovorne politike koju Vucic vodi.

Elena

03.05.2021 12:13

Pomoc koju dobijaju gradjani i privreda je rezultat odgovorne politike koju sprovodi drzavni vrh.

Zoran

03.05.2021 13:21

Ogromne pomoći Vučića prema građanima Srbije ovo je znak da država vodi računa o svima