TADIĆ OTIŠAO U VAŠINGTON DA SE NUDI: Sve što neće Vučić, ispunićemo mi!

Autor: Republika

Vesti

28.04.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić boravio je u Vašingtonu, gde se u raygovoru sa Filipom Rikerom i Metom Palmerom, besramno nudio kao lider opozicije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boris Tadić

Nekadašnji predsednik Srbije, a već godinama propali političar, čija stranka je statistička greška na političkoj sceni naše zemlje, sada pokušava da oživi karijeru, ali uzalud.

U cilju da se dodvori bilo kome, Tadić je boravio u Vašingtonu i tamo razagovarao sa vršiocem dužnosti pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Filipom Rikerom i zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim predstavnikom SAD za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

- Izvanredan razgovor u Vašingtonu sa Filipom Rikerom i Metom Palmerom o presudnom značaju demokratije u Srbiji za budućnost Zapadnog Balkana - napisao je Tadić na Tviteru, uz fotografiju sa dvojicom američkih diplomata.

 

 

Kako bi se dodvorio, Tadić je verovatno obećao kako će ispuniti sve uslove koji budu postavljeni pred Srbiju. 

Jeftin pokušaj bivšeg samozvanog lidera opozicije, koji je sebe preporučio kao kandidata na predsedničkim izborima, ali mu je stigao i odgovor bivšeg partijskog kolege, a sada lidera Stranske slobode i pravde i još jednog samozvanog lidera Dragana Đilasa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Aleks

28.04.2021 10:13

Veleizdajnik.

Mia

28.04.2021 10:21

Dzabe odlazi da trazi milostinju,moraju da se zavrnu rukavi i da se radi.Dosta je manekenisanja bilo.

Radmila

28.04.2021 10:36

Samo nemoj Tadić ništa da nam nudi!

Sonja

28.04.2021 10:41

Tadić bi još jednom da izda Srbiju, ali srećom nema podršku građana za to.