SINIŠA VUČINIĆ O DRAMI U VILI "MIR" PRED HAPŠENJE MILOŠEVIĆA! Sloba me je molio da ne pucam, ali morao sam! "ZEMUNCI SU BILI POSLATI DA GA UBIJU"!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski političar Siniša Vučinić, koji je bio na čelu grupe koja je uz Slobodana Miloševića u momentu hapšenja ostala do samog kraja, rekao je da je Zoran Đinđić bio poslao "kriminogeni deo" JSO da likvidira Miloševića.

RepublikaFoto: printskrin

- Milošević nije imao pištolj, čak ni to veče, ali ja sam imao 8-9 njih i sve sam bio poneo sa sobom - rekao je Vučinić i nastavio:

- Bili smo dobro informisani, znali smo da će ovi kriminalci iz JSO doći da likvidiraju Miloševića. Kad sam odlučio da pucam, zbog čega sam kasnije i bio u zatvoru, Milošević mi je govorio i molio da to ne radim, ali rekao sam mu da će i njega i nas sve pobiti - rekao je Vučinić.

On je rekao da nije u redu što su u seriji "Porodica" umetnuli repliku gde Milošević psuje boga, rekavši da on nikad nije psovao. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
J C O

04.04.2021 08:04

Miloševića je izdao onaj ko je bio zadužen da ga štiti a to je Pavković (Gardisjka brigada) i Senta (MUP). JSO je štitio Miloševića dok je to bilo moguće. Kada su ga svi izdali i kada je pao u ruke vas secikesa onda je bilo neophodno da se taj cirkus okonča. I na kraju da podsetimo da je 5.otobra intervenisao samo JSO i izvršio zadatak koji je podrazumevao vraćanje Skupštine SR Jugoslavije pod kontrolu. I tada , kao i kasnije, svi drugi su izdali.