ŽESTOKA PROVOKACIJA EDIJA RAME! Vučićeva mapa Kosova je "karta od paučine"!

Autor: Republika

Vesti

20.03.2021

18:06

Premijer Albanije Edi Rama reagovao je na objavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u sredu objavio mapu Kosova prekrivenu srpskom zastavom.

Rama je u Kukešu rekao da je mapa koju je objavio Vučić "karta od paučine".

- Ovo se dogodilo nakon one mape od paučine koju je nacrtao onaj prijatelj u Beogradu koji se igra sa marionetama na Fejsbuku. Naravno da imamo različite pristupe kako ići u budućnost, ali u sadašnjosti smo jedno - rekao je Rama u Kukešu.

Inače, fotografija koju je u sredu, na 17. godišnjicu pogroma nad Srbima na Kosovu, objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu, na kojoj je mapa Kosova sa zastavom Srbije, izazvala je brojne ljutite reakcije albanskih korisnika na društvenim mrežama, o čemu su pisali i mnogobrojni prištinski mediji.

 

 

 

 

Komentari (14)

Loading
Marko

20.03.2021 18:39

Kako moze da kaze da je paucina .Toliko ne postovanje i ruzno da ruznije ne moze biti.Nada se da je Kosovo njihovo samo mogu da sanjaju...Srpsko je

ElezM

20.03.2021 18:51

Aleksandar Vučić je pokazao kolko je veliki borac veliki patriota i koliko se iskreno bori za našu zemlju. Ova karta nije provokacija ova karta je prava karta koja govori više od milion reči. Ponosan sam na našeg predsednik i na sve što je uradio za naš narod na KIM-u. Što se tiče ovakve izjave Edija Rame smatram da je to čist bezobrazluk od strane njega. Kosovo je uvek bio i ostalo neotuđivi deo Srbije.