BAJDEN POSTAO SPRDNJA U SAD! Kongresmen ismejao američkog predsednika: Okršaj sa Putinom se neće završiti kao "Roki IV"

Autor:

Vesti

20.03.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član američkog Predstavničkog doma Met Gec ismejao je predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, jer je odbio da razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, prenosi "Foks njuz".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bajden i Putin

Republikanac smatra da se dijalog dvojice lidera "neće završiti kao film 'Roki IV' (u kome američki bokser Roki Balboa nokautira sovjetskog šampiona Ivana Draga)".

- Mislim da Bajden neće pobediti - konstatovao je Gec, istakavši da je Vladimir Putin veoma efikasno dogovorio na izjavu američkog predsednika upućenu njemu.

ODNOS SA KAMALOM

Gec je takođe šaljivo prokomentarisao i odnos Džoa Bajdena i potpredsednice Kamale Haris.

- U Vašingtonu svi znaju da svaki put kada se Kamala Haris rukuje sa Džoom Bajdenom, ona mu proverava puls - rekao je američki političar.

Bajden nazvao Kamalu Haris predsednikom

Američki predsednik u poslednje vreme privlači veliku pažnju svojim gafovima, a ceo svet bruji o tome kako je dva puta Kamalu Haris oslovio sa "predsednica".

On je najpre u govoru održanom u četvrtak povodom podele oko 100 miliona vakcina u SAD Harisovu nazvao predsednikom. - Sada kada smo predsednica Haris i ja virtuelno obišli vakcinacioni centar u Arizoni, jedna od medicinskih sestara koja obavlja vakcinaciju rekla je da je svaki ubod vakcinom kao davanje doze nade - rekao je tada Bajden.

Isto se dogodilo u decembru dok je Bajden govorio o tome zašto se javno vakcinisao. - Učinio sam to da bi javnosti pokazao da treba da ima poverenje u vakcinu. Novoizabrani predsednik Haris primila je vakcinu iz istog razloga pred kamerama - rekao je Bajden tada.

Podsetimo, američki predsednik je u sredu u intervjuu za „Ej-Bi-Si“ potvrdno odgovorio na pitanje da li Putina smatra „ubicom“.

Ruski predsednik je, reagujući na skandaloznu Bajdenovu izjavu, američkom lideru poželeo dobro zdravlje. Putin je potom pozvao američkog kolegu na javnu diskusiju. 

Celu poruku ruskog predsednika možete pogledati u video-prilogu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading