JOVANOV ODUVAO VULETIĆA: Sa kim je slavio Srpsku novu godinu, ovaj borac za Principe?!

Autor: Republika

Vesti

27.02.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je na izjavu nekadašnjeg potpredsednika Partizana, Vladimira Vuletića.

RepublikaFoto: Peđa Milosavljev/Tanjug/M. NIKOLIĆ
Vladimir Vuletić i Milenko Jovanov

- A gde je i sa kim slavio Srpsku novu godinu, ovaj borac za Principe? Da nije sa onim glavosečama?Koliko li je para dobio da brani te okorele kriminalce? Pošto istinu ne sme da izgovori ni na latinskom, drugi će dati odgovore na ova pitanja. Na srpskom. Da se sve razume - napisao je Jovanov na Tviteru.

Vuletić je tačnije rekao da je nedopustivo da Vučić govori o detaljima, a da još nije podignuta optužnica, na šta je predsednik Srbije u razgovoru za "TV Prva" poručio:

- I sami ste videli da su mi prethodnih nekoliko dana govorili da je skandalozno da se nekom presuđuje unapred, neki su stali na različite načine u odbranu gotovo svih organizovanih kriminalnih grupa. Oni se ućute na dva-tri dana - poručio je Vučić. 

- A onda kreću prvo politički spinovi, zatim lažni i stvarni profesori i svi ostali koji kreću da štite tu kriminalnu grupu govoreći kako je to zbog toga što neko hoće da se obračunava sa fudbalskim navijačima, najviše je stradalo fudbalskih navijača baš tog kluba.

Na pitanje voditeljke da li govori o Vladimiru Vuletiću i tim njegovim rečima, predsednik je dodao:

- Da, u pravu je on. Narod će videti uskoro, za koji dan, pa će prosuditi jesam li se ja ponašao nedopustivo ili se taj čovek ponaša nedopustivo. Rekao bih mu mnogo više, ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Filip

27.02.2021 14:39

Licemer bio to je i ostao, bolje da je ćutao.

Milan

27.02.2021 15:24

Vuletić je bas mutan ko Morava videcemo...

Kole

27.02.2021 16:25

Raskrinkao je Vuletic sam sebe, jos onim gostovanjem u Utisku

Gogi

28.02.2021 07:38

@Kole - Bas tako. Misli da je narod glup pa ne vidi.