BG ODBOR SNS: Vučić će se boriti za SRBIJU! Ima našu apsolutnu podršku

Autor:

Vesti

02.09.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da slede važni dani za Srbiju, ali i veoma teški za predsednika Aleksandra Vučića, koji će se, kako navode, u Vašingtonu i u Briselu na sastancima sa predstavnicima Prištine boriti za Srbiju.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju, pred Vučićem su ne lake odluke, od kojih svi drugi okreću glavu.

- Građani Srbije dobro znaju i pamte da su prethodnici u liku Jeremića, Tadića, Đilasa, bili ti koji su pitanje Kosova i Metohije sklonili na margine, da su oni kumovali tzv. nezavisnosti, da su Srbiju bacili na kolena svojim katastrofalnim i pogubnim odlukama, ali smo sigurni da će Aleksandar Vučić i ovog puta učiniti najbolje za Srbiju, kao što je uspeo mudrom politikom da nas vrati za pregovarački sto - navodi se u saopštenju.

 

Beogradski naprednjaci su uvereni da će se Vučić na sastancima sa predstavnicima Prištine boriti za Srbiju, srpski narod i srpske interese, zbog čega mu pružaju apsolutnu podršku.

- Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke, pruža apsolutnu i bezrezervnu podršku Aleksandru Vučiću, čoveku koji se, kada je najteže, svom snagom bori za svoju zemlju - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Deki

02.09.2020 08:19

Pokazi im Aco Srbine!

Mila

02.09.2020 08:19

Puna podrska predsedniku i puno srece u Vasingtonu. Jedini koji moze uciniti i nemoguce je upravo predsednik Srbije Aleksandar Vucic! Samo hrabro i mudro napred, onako kako samo on ume!

Stanko

02.09.2020 08:30

Sigurno je da će Vučić pokušati da izvuče maksimum za Srbiju ukoliko bude ozbiljnih pregovora.

Maja

02.09.2020 08:31

Podrska.