Poznati pitanjima rešetali Jelenu Gavrilović: Igrala bih Džejmsa Bonda

Autor:

Vesti

13.10.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate je kao lepu i krhku princezu Evdokiju iz "Nemanjića", vrcavu Tatjanu iz "Istina i laži", Zirku iz "Selo gori"... Jelena Gavrilović ovog puta za Srpski telegraf odgovara na pitanja poznatih i otkriva čita li o srpskoj istoriji, ko je oblači, ali i kakvi joj se muškarci sviđaju, te čije bi savete prihvatila da zaigra slavnog agenta 007.

Foto: ST/D. KADIĆ
Jelena Gavrilović

Vojislav Šešelj, SRS

*Da li vas je učestvovanje u seriji "Nemanjići" motivisalo da pročitate neke ozbiljne knjige o srpskoj istoriji iz tog perioda?

- Volim da čitam istorijske knjige, uvek sam se zadržavala na Starom Rimu i Grčkoj. O Nemanjićima nema mnogo knjiga, posebno ne o Evdohiji, kojom sam se bavila. Serija me je jako motivisala i mislim da je važno da poznajemo svoju istoriju. Pošto deca danas, nažalost, ne čitaju, televizija je jedini način da im se plasiraju priče iz istorije.

Jeleni Gavrilović najteže pala uloga DEBELJUCE!

Boris Milićević, SPS

*Glumila si u "Srpskom filmu". Da li si dobijala ponude za uloge u stranim hororima zahvaljujući toj ulozi?

- Jesam, dobila sam ponudu i prihvatila. To je film koji sam radila sa Selmom Hajek pre par godina i koji se zove "Everly".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nada Macura

Nada Macura, lekar

*Zanima me kako održavate liniju, ali i ko vas oblači?

- Vežbam i trudim se da se hranim zdravo. Žene pogrešno ulažu u neke spoljne stvari, a najvažnije je zdravlje i, da biste bili zdravi, morate da jedete normalno i da vežbate. Posle 30. svaka žena treba da dodatno obrati pažnju i Amerikanci lepo kažu da ne postajemo mlađi... Što se tiče stila, trudim se da nosim kreacije domaćih dizajnera i imam puno prijatelja u svetu mode koji mi pomažu.

Milica Đurđević, Zavetnici

*Iako je Tatjana glavni negativac u seriji "Istine i laži", koju njenu osobinu pronalazite u svom karakteru, kako je pravdate i da li vam i koliko smeta?

- To mi glumci zovemo zrno lika. Ne mislim da je Tatjana negativan lik, već da je ona žena koja mnoge stvari radi iz lične nesigurnosti. Mislim da su svi negativci oni koji nose neku ličnu traumu, pa i Tijanu tako opravdavam.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Svetislav Bule Goncić

Svetislav Bule Goncić, glumac

*Koja ti je omiljena pesma?

- To mi je najteže pitanje! I znam da ću se kajati, ali neka bude "Vodolija" iz "Kose".

Andrija Kuzmanović, glumac

Ko je po tvom mišljenju idealan muškarac u Srbiji, a ko je najbolji frajer?

- Uvek moj.

Zorana Arunović, strelkinja

*Zbog čega sve više glumaca kaže da je povratak na pozorišne daske, nakon godina provedenih u filmskoj industriji, najbolja stvar koja glumcu može da se desi?

- Pozorište je trening, a glumcu je važno da bude u konstantnom treningu. Film kad snimaš to traje mesec ili dva, seriju radiš mesecima i tu prestaje kontinuitet. Super je kad imaš kontinuitet, meni se to dešava poslednje dve godine, ali to nije uvek tako. S druge strane, u pozorištu postoji mesečni repertoar, održava se glumačka kondicija i zato to jesu daske koje život znače.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Marko Janković

Marko Janković, fudbaler Partizana

*Ko je najbolji fudbaler Partizana?

- Saša Ilić. Mislim da je on svima omiljeni fudbaler Partizana, pa i moj.

Ljuban Karan, potpukovnik KOS u penziji

*Da li mislite da bi vam pristajala uloga ženskog Džejmsa Bonda? Ako je odgovor potvrdan, nudim se da budem stručni konsultant.

- Za to bih morala ozbiljno da se spremim, a prihvatam ponudu.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

Igor Bečić, SNS

*Da li priželjkujete da se ostvarite u ulozi majke?

- Naravno da priželjkujem. Mislim da je to najvažnija uloga, koju svaka žena treba da odigra, bez obzira na to da li je glumica ili ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading