Poznati pitanjima rešetali književnicu: Svaki kancer ima veze s emocijom

Autor:

Vesti

30.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa književnicom i TV voditeljkom Isidorom Bjelicom nema sredine - ili je izrazito vole ili izrazito ne vole. U intervjuu za Srpski telegraf, u kom su je poznati rešetali pitanjima, odgovori su bili brzi, britki i neretko prožeti samoironijom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Isidora Bjelica

Nada Macura, lekarka

*Kako se osećate sada kada je vaš sin popularniji od vas?

- Pa, fantastično, sad shvatam zašto se moj otac toliko radovao kad sam ja postala popularnija od njega. Jeste da popularnost ima i lice i naličje, ali kad vidim koliko ga vole deca, žene, penzioneri, to zaista učini da mi je puno srce.

Vanja Bulić, novinar

*Da li bi otišla na književno veče Isidore Bjelice u Sarajevu?

- Ahahahaah, što da ne ako je stvarno književno.

Foto: youtube.com/Novo jutro

Predrag Sarapa, TV voditelj

*Da li ćete napisati knjigu o životu sa Nebojšom Pajkićem? Ta knjiga bi se čitala više od ostalih.

- Mislim da bi još veći bestseler bila njegova knjiga o meni. Ha-ha-ha.

Slavica Đukić Dejanović, ministarka

*Možete li svima nama da date recept kako je moguće uspešno rešiti ono što je nerešivo?

- Vi to, draga Slavice, znate najbolje od svih jer ste i psihijatar. Lako je reći sve je u glavi, ali zapravo raditi na svom osvešćivanju i emotivnoj emancipaciji jeste težak rudarski rad, međutim, samo to daje odgovore na sva egzistencijalna pitanja.

Vladimir Vermezović, fudbalski trener

*Život i karijera kojeg sportiste bi mogli da vas inspirišu da im napišete biografiju?

- Pa tata je bio prijatelj sa mnogim sportistima, koje sam tako i ja upoznala, ali meni su najzanimljiviji Pele i Fišer.

Kad čovek dođe do toga da je u miru sa sobom, svugde mu je dobro

Darko Stanić, bivši rukometaš

*Znam da ste mnogo putovali još od detinjstva sa ocem, pa me zanima koja mesta na planeti nikako ne biste preporučili da posetim, a koja su vam ostala u najlepšoj uspomeni?

- Madagaskar vam preporučujem da zaobiđete jer je zaista opasno i divlje mesto, to je zaista traumatično iskustvo. S druge strane, prepuno je predivnih uspomena, trajalo bi satima nabrajanje lokacija.

Foto: youtube.com/Pink Music Festival

Jelena Jovanović, pevačica

*Divim vam se koliko ste zemalja i fascinantnih predela obišli, a zanima me koje je putovanje najviše uticalo na neku vašu promenu, odnosno promenilo vas u nekom smislu?

- Peru, o tome je upravo novi roman koji sam napisala. Ono što sam videla, prošla, osetila ne može se meriti ni sa čim drugim. Tako je i nastala knjiga "Poslednji put", koja je, evo, samo za 10 dana postala jako popularna jer zaista ništa nisam krila od onoga što sam prošla.

Marko Bulat, pevač

*Od svih mesta koja si obišla po svetu koje bi odabrala za život?

- Kad čovek dođe do toga da je u miru sa sobom, svugde mu je dobro, ali treba proputovati teške puteve da dođeš do toga da ti je u tvom srcu najbolje i da te nijedna oluja ne remeti.

Biljana Obradović, voditeljka

*Koja vam je alternativna metoda u lečenju kancera najviše pomogla?

- Kažu da svaki kancer ima veze sa određenom emocijom koju ili potiskujemo ili je nismo dobili. Da li se slažete sa tim? O tome sam napisala knjigu "Spas 3", tamo je opisano više od 300 metoda. Simplifikacije su opasne, zato je bila potrebna bar jedna ovakva jedna knjiga. Ali da, apsolutno verujem da je odgovor u svesti, emociji i činjenici da je bolest ne kazna, nego priziv da radimo na svojoj svesti.

Foto: youtube.com/ Grand Production

Lepa Lukić, pevačica

*Da li će ponovo biti emisije "Pletenje" i da li savetujete sina pred njegove emisije?

- Pletem zasad samo kod kuće, a moj sin ne voli da prima savete od roditelja niti ja da ih dajem ako ih baš ne traži, a i tad sam svesna da su mladi često pametniji od starijih i da pravila nema. Radije se pomolim bogu da bude volja njegova nego da dam savet. Svesna sam koliko mi ljudi imamo ograničene vidike. A sviđa mi se što je Lav nezavisan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading