Poznati pitanjima rešetali Vladimira Đukanovića: Količina idiotluka koji opozicija dnevno proizvede je umetnost

Autor:

Vesti

01.06.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala im što svakodnevno podižu rejting SNS jer narod kad njih vidi i sluša, čak i da je protiv nas, ipak će nama dati poverenje, poručuje Đukanović.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vladimir Đukanović

Da li je preboleo radikale, šta duguje Aleksandru Vučiću, zašto nema želju da se bavi politikom, zanimaju li ga funkcije, zbog čega je zahvalan opoziciji, kakva je uloga fudbala u njegovom životu... 

Samo su neka od pitanja na koja je odgovorio poznati Đuka, čovek koji sebe radije predstavlja kao advokata i novinara nego kao političara.

Vojislav Šešelj, lider SRS

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

* Je l' ti ponekad žao što nisi ostao srpski radikal?

- Bio bih neiskren kada bih rekao da nije. Voleo sam SRS i u dubini duše još uvek volim. Bila je to velika stranka, sa puno kvalitetnih ljudi i velikom šansom da povede Srbiju nekim pametnijim i boljim putem u odnosu na stranputicu, u koju su nas povele posle 2000. godine raznorazne karikaturne ličnosti koje su sebi prilepile etiketu nekakvih demokrata. Žao mi je što SRS nije bio ta snaga koja ih je oterala sa vlasti.

Đorđe Milićević, potpredsednik Skupštine Srbije

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

* Da li više volite Zvezdu ili sučeljavanje mišljenja sa delom opozicije?

- Uvek Crvenu zvezdu. Više od svega na svetu. To je nezamenjiva ljubav. Čovek može da promeni političke poglede, može čak i ženu, ali klub ne može nikada!

Lepa Lukić, pevačica

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić

* Da li ste bolji političar ili advokat?

- Političar sam katastrofa i nemam želju da se politikom bavim. Po pitanju advokature, daću sve od sebe da budem što bolji. Učim, vredno radim i borim se za svoje mesto u advokaturi.

Jovana Tipšin, pevačica

RepublikaFoto: Promo foto
Jovana Tipšin

* Da li je tačno da vam je Garavi sokak omiljena grupa?

- Nije mi omiljena, ali volim da ih slušam. Cenim Baneta i ono što radi, a beskrajno sam mu zahvalan jer podržava SNS.

Darko Glišić, predsednik IO SNS

RepublikaFoto: Tanjug
Darko Glišić

* Dobro ti idu nastupi u Skupštini, hoćeš li se kandidovati za još jedan mandat?

- Nemam nikakvu želju da budem poslanik, kao što nemam želju da budem ni u izvršnoj vlasti, a ni na nekoj stranačkoj funkciji. Volim da pomažem stranci koliko mogu jer volim SNS srcem i dušom. Aleksandru Vučiću i SNS mnogo toga dugujem i tu sam uvek za svaku vrstu pomoći za koju oni procene da mogu da doprinesem, ali ne zanimaju me nikakve političke funkcije, ni stranačke, ni državne. Ipak, ovo su samo moje želje, a u realnosti neko drugi o svemu odlučuje. Boga molim da mi se želje usliše.

Mario Spasić, Savet za monitoring

RepublikaFoto: Promo foto
Mario Spasić

* Dugo ste u politici, da li ste ikada videli ovakvu opoziciju? Da li rade za lične interese svojih vođa ili misle i o narodu?

- Ponekad pomislim da je njih neko platio sa naše strane da rade ovo što rade jer takva količina idiotluka koji oni dnevno proizvedu je umetnost. Hvala im što svakodnevno podižu rejting SNS jer narod kad njih vidi i sluša, čak i da je protiv nas, ipak će nama dati poverenje. Totalno netalentovana grupa ljudi, puna mržnje i zlobe. Kada na to dodate da im je jedino lični interes prioritet, onda je to u startu zrelo za propast.

Dragoljub Srnić, fudbaler

RepublikaFoto: fkcukaricki
Dragoljub Srnić

* S obzirom na to da dolazite na utakmice Crvene zvezde, verujete li da je realan novi plasman u Ligu šampiona?

- Daj bože. Bilo bi super zbog finansijskog momenta, ali i zbog iskustva za igrače. Nisam optimista, ali nisam bio ni prošle godine, pa se dogodilo. Moje je da ostavim grlo na utakmici u podršci, a igrači neka se bore. Bog će nas pogledati.

Bogdan Obradović, teniski stručnjak

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bogdan Obradović

* Koje je najlepše mesto na kojem ste išli na odmor sa porodicom?

- Zlatar. Srbija je ubedljivo najlepša destinacija za odmor.

Dubravka Filipovski, poslanica SNS

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Dubravka Filipovski

* Kako uspevate da uskladite posao advokata, novinara, narodnog poslanika i obaveze roditelja troje dece? To je tempo za koji zaista treba imati dobru organizaciju.

- To samo moja duša zna, ali čovek živi da bi radio. Čvrsta vera u boga i porodica mi zaista daje neverovatnu snagu i sama pomisao na suprugu i decu u nekom momentu tokom dana ulije mi snagu da sve uskladim i postignem. Moj radni dan počinje u 6.30, kada decu vodim u vrtić, a legnem najčešće sat iza ponoći, kada sve obaveze završim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
milic

01.06.2019 10:39

Nije ni čudo kad se zna da opoziciju predvode i takvi kao što su Bastać,Ser-gay,Obradović i ostala bulumenta, i naravno nihova perjanica super tajkun Djiki.

Igor

01.06.2019 10:53

Opozicija nema ni politiku ni pravac ni smer jer je raspad u kom se nalaze veliki.

Marija

01.06.2019 11:11

Koja opozicija kada oni jedino sto traze to je vlast na silu a podrsku gradjana nikad nece imati jer sve sto rade rade i protiv gradjana Srbije a i protiv sebe.

ivana

01.06.2019 11:38

Ovo je postala njihova svakodnevnica, vise blamova u zivotu nisu imali.. Ali narodu treba malo razonode, da se smeju klovnovima.. tako da opozicija vrsi svojoj svrsi.