POZNATI PITANIMA REŠETALI BRANISLAVA LEČIĆA: Neću u ministre, to je za luzere!

Autor:

Vesti

05.08.2017

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Crni, buntovnik u srcu, glumac i političar - potpredsednik Demokratske stranke Branislav Lečić u intervjuu za Srpski telegraf kaže da ga ministarske funkcije više ne interesuju jer je to danas čisto luzerska stvar! Ipak, svesno žrtvuje svoj minuli glumački rad političkim angažovanjem jer ne može da uživa u svom poslu dok svake godine 60.000 mladih ode iz Srbije. Vatreni Partizanovac ne posustaje u nadi da će njegov omiljeni klub kao nindža zaskočiti neprijatelja iz senke u trenutku kad se najmanje nada.

RepublikaFoto: Tanjug
Poznati rešetali glumca Branislava Lečića

Branko Ružić, SPS

* Da li je bolje biti Crni iz "Sivog doma" ili Bajazit iz "Kosovskog boja" i zašto?

Svakako Crni! Zato što je buntovnik i zato što nam je bunt uvek potreban da bismo ostali zdravi i na svom putu.

Foto: Tanjug

Miloš Vučević, SNS

* Šta mislite o napadima za Vaskrs na SPC i patrijarha? Da li to vređa osećanja većinskog dela Srbije?

- Za Vaskrs stvarno treba da odustanemo od loše energije, da odložimo sve stavove. Da se posvetimo osećanju Boga i prisustva njegovog među nama, u porodici i u društvu. Da se držimo one poruke: Bogovi ste, a pomrećete kao ljudi!

Ivan Bauer, SDPS

* Kad biste mogli da birate, da li biste radije ponovo da budete ministar ili još jednom tata?

- Ministar sam već bio, a mislim da je biti ministar danas u nereformisanom društvu čista luzerska stvar! Ostvaren sam otac, imam dva sina i ćerku, tako da za mene ne postoji izbor. Jedini moj izbor je da pokrenem društvo na pravu reformu, koja mu nedostaje. Ona nije samo društvena nego i duhovna. U prevodu, srpskom društvu je potrebna renesansa!

Velimir Ilić

Nova Srbija

* Politika je prljava, da li je bolje da dignete ruke od nje i posvetite se glumi?

- Znam koliko žrtvujem i znam da žrtvujem ceo svoj minuli rad, ali to svesno radim. Smatram da ličnim primerom mogu da pokrenem ljude koji misle da će politiku da obavlja neko drugi, a ne oni - o sudbini naše dece neće odlučivati niko sem nas. A onda mislim da je zaista neodgovorno da svake godine 60.000 mladih odlazi iz zemlje, a da ja za to vreme uživam u svom poslu.

Radmilo Armenulić, teniski stručnjak

* Podržali ste studentske demonstracije, zašto mislite da su studenti u pravu?

- Studenti su uvek u pravu i svako društvo koje pokušava da ih marginalizuje greši. Divno je da su se pokrenuli, probušili su balon straha i Srbija više nikada ne može pasti pod taj uticaj, bez obzira koliko pojedinci u vlasti to želeli.

Goran Grbović, bivši košarkaš

* Koliko vam je serija "Sivi dom" uticala na karijeru i život?

- Uspeo sam da iskoristim popularnost u pravcu svog društvenog razvoja. Moj život je postao dosta javna stvar i stalno se trudim da održim ravnotežu između toga i privatnog života. Posao glume je toj ravnoteži doprineo, politika je samo odmogla.

Alen Stevanović, fudbaler Partizana

* Da li je Partizan u međusobnim susretima dokazao da je bolji od Crvene zvezde i koliko kola pre kraja će slaviti titulu?

- S obzirom da sam partizanovac, mogu slikovito da objasnim... Meni je Partizan kao istočnjački ratnik nindža! On je uvek iznenađenje iz senke, nikad ne znaš kad će da te zaskoči.

Danica Maksimović, glumica

* Da li si pročitao tekst koji sam ti dala da ponovo radimo predstavu?

- Nije još vreme za reklamu, mada smatram i uvek bih sa mojom divnom glumicom i mojom klasnom koleginicom Danicom igrao. Mi ćemo to napraviti!

Foto: instagram.com/sladja.allegro

Slađa Alegro, pevačica

* Uz koju pesmu najviše volite da razbijete poneku čašu u kafani?

- Ih... Uz Silvanu Armenulić i "Noćas mi srce pati". Znam, kad je zapevaju u kafani, onda i ja pevam. Volim kafanu, ko ne voli, i s vremena na vreme u njoj uživam, kad se poklope vreme, društvo i povod.

Dragan Šutanovac, DS

* Koji su ti najdraži film, pozorišna predstava, ali i partnerka sa kojom si igrao?

- Mislim da sve ovaj drugi deo više zanima. Mogu da izdvojim ulogu Alekse Šantića jer mi je blizak po duši. Kad su partnerke u pitanju, izdvojiću jednu malu koja je tek ulazila u svet glume, to je Bojana Maljević u filmu "Bulevar revolucije". A u smislu saznanja i lepote i njenog posvećenja poslu, to je sigurno Milena Dravić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading