DLS: Igraj za sedmicu, odvezi "četvorku"

Autor:

Vesti

28.03.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna lutrija Srbije ostvarila je sjajne rezultate u 2017, a u ovoj godini je za sve igrače pripremila brojne novine! Već je za petak 13. spremila 30. specijalno LOTO kolo, kada će igrači imati priliku da osvoje automobil BMW X4. Pod sloganom "Igraj za sedmicu, odvezi četvorku" igraće se za čak dve premije.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Državna lutrija Srbije radi na poboljšanju onlajn igre putem registracije na portalu lutrija.rs. Nova registraciona kartica tako omogućava igračima brzu i laku onlajn igru bez odlaska na uplatno mesto.

U junu i septembru svi ljubitelji instant srećki moći će da se nadmeću za vredne i interesantne nagrade. "Multimedijalno ZaGREBGREBavanje" će prvi put spojiti internet, radio, telefon i kiosk.

U Državnoj lutriji ističu da su zadovoljni igrači za njih najvažniji. Od decembra 2017. najsrećniji su osvojili 1,5 milijardi dinara. Od ostvarenih prihoda lutrija je oko dve milijarde dinara uplatila u budžet Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading