NEMATE POSAO, A IMATE IDEJU? OBRATITE PAŽNJU: Ova gradska uprava odvojila je 59 MILIONA za samozapošljavanje! Ovo su uslovi!

Autor:

Vesti

13.09.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkurs za dodelu subvencije zainteresovanim Novosađanima traje do 27. septembra. Po prijavi se može dobiti do 500.000 dinara.

NEMATE POSAO, A IMATE IDEJU? OBRATITE PAŽNJU: Ova gradska uprava odvojila je 59 MILIONA za samozapošljavanje! Ovo su uslovi!

Foto: Shutterstock

Novac

Zainteresovani Novosađani mogu se ovih dana prijaviti na neki od konkursa koje je raspisala Gradska uprava za privredu kojima se podržava razvoj lokalne privrede, podstiču inovacije, a ljudima omogućava da ostvare svoje poslovne ideje i unaprede poslovanje.

Tako je prema objavi na gradskom sajtu u oblasti zapošljavanja u toku konkurs za dodelu subvencije za samozapošljavanje koji traje do 27. septembra putem koga se ukupno dodeljuje 59,51 milion dinara.

Po prijavi se može dobiti od 300.000 do 500.000, kao podrška nezaposlenim licima koja su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje za otpočinjanje sopstvenog biznisa.

U oblasti privrede u toku je konkurs za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva koji traje do 22. septembra za šta je opredeljeno 10 miliiona dinara. Po prijavi se može dobiti najviše 400.000 dinara.

U oblasti poljoprivrede u toku je drugi javni poziv za dodelu sredstava za podršku mladim u ruralnim područjima na teritoriji Novog Sada koji traje do 19. septembra.

Reč je o ponovljenom javnom pozivu za koji je opredeljeno 21,17 miliona dinara a po prijavi se najviše može dobiti 1,4 miliona.

Novac je namenjen za podršku investicijama za razvoj i unapređenje u sektoru proizvodnje povrća, voća, grožđa i cveća kroz finansiranje kupovine opreme i mašina.

U toku je i konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za preradu voća i povrća i izgradnje vizuelnog identiteta prerađivača na teritoriji Novog Sada koji traje do 21. septembra za šta je opredeljeno 9,5 miliona dinara a po prijavi se može dobiti najviše 1,4 miliona dinara.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading