Ljajić o prodaji "Telenora": Imamo stabilno tržište

Autor: b92.net, Republika

Vesti

28.01.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je vest o prodaji "Telenora" poslovna odluka kompanije, i da ne možemo ništa da predvidimo.

RepublikaFoto: Tanjug
Rasim Ljajić, Ministar trgovine

Ljajić je rekao da nema nikakvu zvaničnu informaciju da bi to moglo da se dogodi, osim spekulacija koje se javljaju nekoliko meseci unazad.

- Mi smo posle toga imali jedan sastanak sa poslovodstvom ’Telenora‘ ovde, i oni su nam tada rekli da informacije oko preuzimanja te kompanije od strane jednog telekomunikacionog operatora koji posluje ovde nisu tačne - priča Ljajić.

Što se tiče poslednjih informacija, da je kompanija "Telenor" dobila nezatražene ponude za preuzimanje njenog portfolija poslovanja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Ljajić kaže da je to poslovna odluka kompanije.

- Ako se to dogodi, to znači dve stvari - da imamo dobro poslovno okruženje, i da imamo tržište telekomunikacija koje je stabilno, ako već postoji interes za preuzimanje jednog ovako velikog operatera - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading