PRVOG DECEMBRA KREĆE PRIJAVA ZA NOVIH 5.000 DINARA DRŽAVNE POMOĆI! Siniša Mali objavio sjajnu vest!

Autor:

Vesti

25.11.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija, Siniša Mali, gost je Novog Jutra na TV Pink

PRVOG DECEMBRA KREĆE PRIJAVA ZA NOVIH 5.000 DINARA DRŽAVNE POMOĆI! Siniša Mali objavio sjajnu vest!

Foto: Printskrin/RTV PINK

- Srbija se nosi bolje od drugih sa krizom, stabilniji smo, sačuvali smo radna mesta i fabrike. Godinu smo počeli jednokratnom pomoći penzionerima od 20.000 dinara, dva puta po 100 evra mladima, nabavljali smo energente, i uz sve to uspeli smo da zadržimo stabilnost, rekao je Siniša Mali.

- Imamo dovoljno gasa za grejnu sezonu. Danas nam je cena struje skoro deset puta veća, ceo svet je u teškoj situaciji. Naredna godina će sigurno biti još teža, ali nama je budžet uravnotežen, vodimo računa o svakom dinaru. 1. decembra kreće prijava za pomoć od 5.000 dinara za mlade. U decembru će prosečna plata biti 720 evra - kaže Mali.

Ministar Mali kaže da strane investicije nisu ugrožene, i naglašava da se ne sme stati sa izgradnjom autoputeva i brzih pruga, jer je to ono što privlači ivestitore. Naglasio je i da je najbitnije sačuvati radna mesta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading