Podizanje evra na bankomatima Komercijalne banke

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

23.01.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komercijalna banka je svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, omogućila podizanje gotovine u evrima na bankomatima Banke na više od 60 lokacija, od kojih je polovina u Beogradu, uz pomoć debitne kartice sa kojom se podižu i dinari.

Spisak bankomata na kojima je omogućeno podizanje gotovine u evrima nalazi se na sledećem linku.

Foto: Promo foto

Ova usluga omogućava da sredstva sa deviznog računa budu dostupna u bilo koje vreme, korišćenjem debitne kartice na bankomatu na standardan način, tj. unosom PIN-a na osnovu kojeg će se identifikovati i izborom opcije podizanja valute u evrima.

Podizanje gotovine u evrima sa deviznih računa nije moguće ukoliko je po računu izdata štedna knjižica. Takođe, sredstva sa računa ne mogu podizati ovlašćena lica, već samo vlasnik računa, koji je istovremeno i korisnik osnovne debitne kartice izdate po osnovu dinarskog računa otvorenog u Banci.

Isplata se vrši bez naknade, minimalni iznos koji je moguće podići iznosi 50, a maksimalan mogući iznos je 1.000 evra dnevno, po svakom deviznom računu vlasnika.

RepublikaFoto: Promo foto

Korisnici Kombank Start, Aktiv i Premijum tekućeg računa imaju mogućnost kupoprodaje evra preko eBank i mBank po najpovoljnijem kursu na tržištu, što im omogućava prenos novca sa dinarskog na devizni račun u bilo koje doba. Korisnici Kombank Klasik tekućeg računa, tu opciju koriste uz pomoć aplikacije eBank.

Ova usluga je omogućena svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, sa sredstvima deponovanim u evrima. Ukoliko klijent ne želi da koristi ovu uslugu, potrebno je da se obrati najbližoj ekspozituri Komercijalne banke, kako bi mu ova funkcionalnost bila ukinuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading