NIS na Sajmu korišćenih vozila

Autor:

Vesti

02.06.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi po redu Sajam sertifikovanih korišćenih vozila održava se od 2. do 5. juna, a svi posetioci ovogodišnje manifestacije moći će da se upoznaju sa bogatom ponudom polovnih i novih automobila u beogradskoj „Štark“ areni.

NIS na Sajmu korišćenih vozila

Foto: Promo foto

Uz veliki izbor korišćenih i novih vozila, kompanije iz automobilske industrije će predstavljati svoja poslovanja i ponude, a jedan od učesnika ovogodišnjeg Sajma, popularno nazvanog Sajmom polovnih automobila,  je i kompanija NIS.  Na štandu kompanije posetiocima će biti predstavljeni benefiti „Sa nama na putu“ programa lojalnosti NIS-a koji ima više od milion korisnika i predstavlja program lojalnosti broj 1 za vozače u Srbiji. 

Program “Sa nama na putu” vozačima donosi značajne uštede i mnogobrojne benefite  prilikom kupovine goriva, robe i usluga na benzinskim stanicama NIS-a, a na štandu kompanije svi zainteresovani moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji, u kojoj svaki učesnik dobija poklon. Najvrednija nagrada je tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici nagrađenog.

Republika

Foto: Promo foto

NIS na Sajmu polovnih vozila

 

„Sajam korišćenih sertifikovanih vozila“ kreiran je sa željom da posetiocima manifestacije ponudi garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila, uzimajući u obzir da je analiza  automobilskog tržišta u Srbiji pokazala da je  poslednjih godina primećen znatan porast  u prodaji polovnih vozila starosti od jedne do šest godina.  Ovogodišnji Sajam, pored obogaćene ponude polovnih i novih automobila, u odnosu na prošli dobija i međunarodni karakter.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading